Annonce:
Annonce:

Panik: Dreng falder ned under tog

Det er vinterferie og mange rejsende tager derfor toget mod varme eller kolde himmelstrøg – for nogle togpassagerer blev starten på togturen dog en tand for hårrejsende

Hold øje med børnene i trafikken (Foto: Flickr/Michael Greenhill)
Hold øje med børnene i trafikken (Foto: Flickr/Michael Greenhill)
Annonce:
Følg Ferie

Skal du på vinterferie med familien og bruge toget som transportmiddel? Skal poderne med, bør du nok holde ekstra øje, når du færdes på perronen. En far, mor og to børn, som var iført cykelhjelme og havde cykler med til togstationen i Brisbane, Australien, fik sig nemlig noget af et chok, da parrets yngste dreng faldt og forsvandt ned under et tog. Det skriver Daily Mail

Episoden blev fanget på en af stationens overvågningsvideoer, og viser den yngste dreng løbe hen mod det holdende tog. Men lige inden han stiger ombord, mister drengen fodfæste og falder ned mellem toget og togperronen.

Her er et billede fra overvågningen, hvor drengen ses falde ned under toget.

Annonce:

Enhver forælder ville nok panikke, og forældrene ses da også kaste deres cykler mod jorden, mens de iler mod mellemrummet, drengen faldt ned i. Hurtigt får de dog trukket drengen op på platformen og i sikkerhed igen. 

Talskvinde: ”Sørg for at holde barnets hånd hele tiden”
Talskvinden Rebecca Masci fra jernbaneselskabet i Queensland, som togstationen i Brisbane hører under, fortalte, at det kan have været en meget traumatisk oplevelse for børnene såvel som forældrene og hun opfordrer forældre til at være mere årvågne på stationen.

– Når du har dit barn med dig på perronen eller i toget, så sørg for at holde dets hånd hele tiden, på samme måde, som når du skal krydse en vej med dem. At stige på eller af toget, kan være svært for så små ben, så at holde deres hånd, hvis de ikke allerede er bundet til en barnevogn, er virkelig vigtigt, fortalte Masci.    

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: