Par i sandt ferie-mareridt: Deres inficerede numser delt i hele landet

En parasitisk orm spredte sig på ballerne af et britisk par, der havde siddet i sandet på stranden under deres ferie

Det var en indvoldsorm, der kravlede ind under huden på parret og inficerede deres bagdel, som efterfølgende blev publiceret i flere af landets aviser. Arkivfoto/flickr
Det var en indvoldsorm, der kravlede ind under huden på parret og inficerede deres bagdel, som efterfølgende blev publiceret i flere af landets aviser. Arkivfoto/flickr

Et britisk par troede nok, at de havde nået det laveste punkt, da en parasitisk orm spredte sig på ballerne af dem efter en strandtur til den eksotiske ø Martinique og ødelagde resten af deres krydstogt-ferie i Caribien.

Det viste sig dog hurtigt, at det kunne blive endnu værre for parret, da de knap tre uger senere pludselig kunne se deres inficerede numser med røde pletter og udslæt rundt omkring på forsider i flere af landets aviser.

Det skriver The Independent.

Ifølge det britiske medie var parret blevet inficeret af ormen, da de sad i sandet på stranden på Martinique. Efterfølgende begyndte deres hud at brænde, og dagen efter opdagede den kvindelige del af det unavngivne par - en 52-årig brite - røde knopper rundt omkring på hendes bagdel.

15 dage efter blev hun angiveligt hastet til hospitalet i Cambridge med hoste, vejrtrækningsproblemer og brystsmerter, hvor lægerne fortalte parret, at det var en indvoldsom, som højst sandsynligt var kravlet ind under huden på dem, da de sad i sandet på stranden under ferien.

Lee Goggin blev begravet levende, da han byggede tunneller på stranden med sin familie. Foto: Privat/Go Fund Me Ferie Familiefar begravet levende på stranden

Bare numser til fri skue
Parret blev efterfølgende behandlet for ormen, men sidenhen valgte lægerne på hospitalet at publicere billederne af parrets numser i det videnskabelige tidsskrift 'British Medical Journal' på grund af en 'manglende kendskab til sygdommen', som ifølge lægen betød, at hans diagnose blev unødigt forsinket, skriver The Independent.

Der gik dog ikke lang tid, før britiske aviser opsnappede billederne i tidsskriftet, og derefter blev de delt med overskrifter såsom 'Caribisk ferie efterlader klam souvenir' og 'Strand-par fik brændende, rødt udslæt på bagdelen'.

Det britiske par var angiveligt ikke helt tilfredse med, at deres numser pludselig var til skue for hele landet, og derfor har British Medical Journal nu trukket orme-studiet tilbage.

Billederne kan dog stadig ses hos flere britiske nyhedsmedier:

Katie og Eddie fra Canada kom hjem fra deres troiske drømmeferie med indvoldsorme i fødderne. Foto: Privat Ferie Ungt par gik i bare tæer på ferien: Orme kravlede ind under huden

29 kommentarer
Vis kommentarer