Annonce:
Annonce:

Par raser over Ryanairs 25 minutter lange ferie: 'Det er en joke!'

Mairéad Sweeney og hendes kærestes fly er blevet aflyst. Flyselskabet har i stedet tilbudt dem billetter til et fly, der lander 25 minutter før, de skal hjem igen

Her lander et Ryanair fly så hårdt, at passagererne skriger.
Annonce:
Følg Ferie

25 minutter.

Så ’lang’ tid ville 24-årige Mairéad Sweeney og hendes kæreste, Christopher Hendry, kunne nå at holde ferie i Lissabon, hvis de havde taget imod flyselskabet Ryanairs tilbud om en ny flyafgang, efter parrets oprindelige afgang blev aflyst.

Det skriver The Sun.

Det irske lavprisflyselskab aflyste forleden parrets fly, som torsdag den 27. september ellers skulle have fragtet parret fra Glasgow til den portugisiske hovedstad, hvor de skulle fejre Christophers 30-års fødselsdag frem til søndag den 30. september.

Disse festplaner er altså i den grad blevet ødelagt, da Ryanair ikke blot har aflyst den oprindelige afgang, men også har tilbudt dem nye udrejsebilletter med afgang således, at parret vil lande i lufthavnen i Lissabon under en halv time før, deres fly drager retur til Glasgow.

Annonce:

Helt præcis ville parret lande klokken 8.30 lokal tid i Portugal, hvor returafgangen er planlagt til at lette klokken 8.55, hvis de havde taget imod Ryanairs tilbud.

- Jeg kunne simpelthen ikke tro på det, da jeg fik e-mailen fra Ryanair forleden. Jeg tænkte, det måtte være en joke. Jeg måtte endda få en fra arbejdet til at læse det for at være sikker, siger Mairéad Sweeney til det britiske medie og fortsætter:

- Jeg kan ikke komme over det. Man vil jo ikke engang have tid nok til at stige af flyet tids nok til at nå det andet fly hjem.

Passagerer mangler at indkræve millioner for flyforsinkelser

Nu er billetterne dobbelt så dyre
Den 24-årige kvinde havde købt flybilletterne som en overraskelse til kæresten, Christopher, som derfor ikke var klar over, at de skulle ud og rejse i forbindelse med hans runde fødselsdag til september.

- Jeg blev nødt til at forklare ham, hvad der var sket. Da jeg kom hjem fra arbejde, brød jeg fuldstændig sammen i tårer. Min overraskelse er komplet ødelagt.

Annonce:

Mairéad, der tilbage i januar betalte 258 pund (2193 kroner) for rejsen, ringede derefter til Ryanair for at brokke sig, men er indtil videre ikke kommet i kontakt med nogen, der kan hjælpe hende.

I mailen, hvor Ryanair oplyste Mairéad om den aflyste afgang, tilbød lavprisflyselskabet - udover den nye afgang - at betale pengene tilbage, men ifølge den 24-årige kvinde er priserne på flybilletter til den portugisiske lufthavnen i september nu fordoblet, og derfor bliver hun nødt til at lede efter andre ferie-destinationer, da hun ikke har råd til at betale så mange ekstra penge.

- Jeg er virkelig skuffet over Ryanair. Jeg bestiller aldrig hos dem igen. Jeg forsøgte først at kontakte dem gennem e-mail og gennem deres hjemmeside, men det virkede ikke. Så forsøgte jeg over telefonen og på Twitter, men jeg kan ikke få fat i nogen, der kan hjælpe mig. Det virker som om, de er ligeglade, for de vender ikke tilbage. Jeg vil bare gerne snakke med en medarbejder om sagen, siger Mairéad til The Sun.

4 timer lang flytur blev til 33 timer: - Jeg flyver aldrig med British Airways igen!

Annonce:

Det siger Ryanair
Det britiske medie har snakket med Ryanair, som bekræfter, at de har aflyst afgangen den 27. september.

- Af kommercielle årsager er ruten fra Glasgow til Lissabon blevet reduceret til én afgang om ugen fra september 2018. Denne kunde blev automatisk flyttet hen på den næste ledige afgang og blev underrettet over e-mail om ændringen samt hendes rettigheder om enten at acceptere ændringen, få en fuld tilbagebetaling eller rykke rejsen til en anden dag, siger en talsmand og fortsætter:

- Denne kunde har efterfølgende bedt om en fuld tilbagebetaling, hvilket derfor er en igangværende proces på nuværende tidspunkt.

Dansk par glemte hjemrejsen: Vil have erstatning af rejsebureauet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: