Par solgte alt for at udleve livslang drøm: 48 timer efter var hele slut

- Jeg solgte alt, jeg ejede, for det her, og jeg mistede det hele på 20 minutter

Foto: AP.
Foto: AP.

Kæresteparret Nikki Walsh og Tanner Broadwell fra Florida, USA, havde en fælles drøm.

De ville skille sig af med alt, de ejede, og i stedet begive sig ud på et eventyr ved at sejle rundt på verdens have.

Ingen af dem havde dog erfaring med at sejle, men med en smule hjælp fra Tanner Broadwells far mente de efter sigende, at de var klar til at tage ud på deres livs eventyr.

Så en dag efter to år med at planlægge og lægge penge til side tog de springet. De solgte alle deres ejendele og købte sejlbåden 'Lagniappe' for 5000 dollar, hvilket cirka svarer til 30.000 kroner.

Derefter brugte de en stor del af deres opsparing på at gøre båden klar til rejsen, mens de boede i en havn i Florida.

- Vi var trætte af den livsstil med at få folk til at gøre noget, som de faktisk ikke har lyst til, siger Tanner Broadwell ifølge det lokale medie Tampa Bay Times

Foto: GoFundMe.
Foto: GoFundMe.
 

Tirsdag 6. februar satte de sejlede og begyndte det, der skulle blive deres drømmerejse. Men blot 48 timer senere sluttede det hele brat.

Om aftenen 7. februar opstod der problemer, og vandet begyndte at sive ind i båden. De tilkaldte hjælp, men her forlød det, at redningsfolkene først kunne nå frem 40 minutter efter.

Heldigvis nåede de frem i tide, og det lykkedes parret og deres hund at slippe uskadte fra bådulykken. De nåede at gribe fat i deres telefoner og ID, men derudover mistede alle de ejendele, der var med om bord, da båden sank kort tid efter.

- Mine hænder rystede .. Jeg stod bare målløs og kigge. Jeg har lige mistet alt, jeg nogensinde har ejet. Jeg så alle mine ting flyde rundt, og jeg kunne ikke nå dem, fortæller Nikki Walsh.

Foto: GoFundMe.
Foto: GoFundMe.
 

Parret, der brugte hele deres opsparing på eventyret, havde ifølge Tampa Bay Times ingen forsikring og står nu tilbage uden arbejde.

- Jeg solgte alt, jeg ejede, for det her, og jeg mistede det hele på 20 minutter, understreger Tanner Broadwell.

Nikki Walsh og Tanner Broadwell har nu startet en indsamling i håb om, at de kan få hjælp til en ny start.

322 kommentarer
Vis kommentarer