Par tog på drømmeferie og lod datter passe på pengene - pludselig opdagede de at noget var helt galt

Et ægtepar gav deres datter ansvaret for konti og hævekort, mens de tog på ferie i Europa. Det skulle de ikke have gjort

En 33-årig kvinde er i retten anklaget for at have svindlet en formue fra sine forældre. Modelfoto: Colourbox
En 33-årig kvinde er i retten anklaget for at have svindlet en formue fra sine forældre. Modelfoto: Colourbox

Da 33-årige Melissa Humpreys’ pensionerede forældre solgte deres hjem og rejste på rundtur til Europa, valgte de at overdrage ansvaret for finanserne til datteren.

Dén beslutning kom de hurtigt til at fortryde, er det kommet frem i retten i Chelmsford, ifølge britiske Telegraph.

Det ældre ægtepar, Elizabeth og Terence Fordham, var tvunget til at forkorte deres Europa-rundrejse, da de pludselig opdagede, at de ikke kunne hæve penge fra nogen af deres bankkonti.

Politiet blev sat på sagen, og deres efterforskning viste hurtigt, at datteren simpelthen havde tømt samtlige af ægteparrets opsparinger, hævet på alle deres kreditkort helt ned til spærregrænsen, og havde endda ansøgt om nye hævekort i deres navne.

Melissa Humphrey har i retten erkendt sig skyldig i 12 tilfælde af svindel med kreditkort og for ét tilfælde af at have beriget sig selv via bedrag.

Det var tilbage i 2006, at ægteparret valgte at sælge deres hus og rykke til Europa for at rejse rundt på deres livs eventyr.

- I 2010 begyndte det at gå galt, og de kunne ikke hæve nogen penge. Til sidst gik det op for dem, at der ikke var nogen penge på, siger parrets advokat, Barry Hargreaves.

- Deres drømme er blevet knuste af disse lovbrud. De er blevet efterladt i en skrækkelig finansiel situation, siger han videre ifølge Telegraph.

Melissa Humphrey er for nuværende placeret i husarrest og har fået frataget sit pas indtil november, hvor hun skal møde op i retten og få udmålt sin straf. Det vurderes, at hun har stjålet op mod 180.000 britiske pund - svarende til over 1,5 millioner danske kroner - fra sine forældre.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen