Paris opruster superriges sikkerhed: Vil undgå endnu et Kardashian-røveri

Flere hændelser får myndighederne til at tage sine forholdsregler

Kim Kardashian blev i november udsat for et meget hårdhændet røveri i Paris. Foto: AP Photo/Marco Ugarte
Kim Kardashian blev i november udsat for et meget hårdhændet røveri i Paris. Foto: AP Photo/Marco Ugarte

Den franske hovedstad opruster i øjeblikket deres sikkerhed omkring de mange ultra-rige besøgende, der lige for tiden spankulerer rundt i deres moderigtige gevanter i forbindelse med modeugen i Paris. Det skriver Travel and Leisure.

Den ekstra beskyttelse gælder ikke for almindelige rejsende, men fokuserer på de mange høj-profilerede kendisser, som byen nødig vil have bliver udsat for røveri på samme måde, som reality-stjernen Kim Kardashian blev i november.

Og der er mange af de rigtig rige i byen, for Paris har netop skudt couture-modeugen i gang.

Gasset og bagbundet
Kim Kardashian blev berøvet for 70 millioner kroner, da en gruppe mænd brød ind i hendes ferie-lejlighed og bandt hende på hænder og fødder, hvorefter de snuppede hendes smykker - inklusiv hendes forlovelsesring fra rapperen Kanye West.

En måned efter blev Bollywood-skuespillerinden Mallika Sherawat tåregasset af maskerede røvere - de fik dog ikke noget med sig - men et par rige søstre fra Qatar blev bestjålet for værdier på omkring 36 millioner kroner under en uge efter.

Se også: Trope-ø til salg på Ebay: Har du råd?

Øget offentlig sikkerhed
Terrorangrebene i Paris har også haft sin store effekt på turist-besøgende i byen, men myndighederne prøver at sørge for, at turisterne igen kan føle sig sikre.

I november annoncerede man en stor plan om at skabe en gruppe af regeringsstyrker, som skal være dedikeret til kun at tage sig af turister, men planen involverede også at installere flere sikkerhedskameraer.

Under modeuden vil de, der deltager, skulle kropsvisiteres, ID-checkes og have undersøgt deres tasker, mens militær-vagter vil stå stationeret ude foran de større turist-sites - heriblandt Grand Palais, hvor flere højprofilerede modeshows afholdes.

Se også: Turister bliver væk fra Frankrigs hotelværelser

12 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere