Pas på i springvandet! Pige måtte have 250 sting forneden

Som 14-årig legede Shelby Clarke i et springvand i den engelske forlystelsespark Pleasure Beach – det endte med en to timer lang operation af hendes underliv

(Foto: Jeremy Thompson/Flickr)
(Foto: Jeremy Thompson/Flickr)

I 2009, da Shelby Clarke var 14 år gammel, var hun og hendes mor på tur i den engelske forlystelsespark Pleasure Beach, som ligger i Blackpool på den britiske vestkyst. Under besøget kom de forbi parkens 'Dancing Water' springvand, hvor flere børn løb og legede. Shelby og hendes mor gik også ind i springvandet. Det var her det gik galt.

Ifølge Daily Mail blev Shelby Clarke ramt af en stråle i springvandet, som var så hård, at den slog hende omkuld.

Det ser fredeligt ud, når der kun er lavt tryk på vandet (Foto: Peter Moore/Flickr)
Det ser fredeligt ud, når der kun er lavt tryk på vandet (Foto: Peter Moore/Flickr)
 

– Jeg mærkede, at det føltes som om, jeg virkelig skulle på toilettet. Men så var det, jeg opdagede, at der var blod over det hele, fortæller den nu 19-årige Shelby til avisen.

Når showet er igang, er der tryk på vandet. Det kan være farligt (Foto:  Jeremy Thompson/Flickr)
Når showet er igang, er der tryk på vandet. Det kan være farligt (Foto: Jeremy Thompson/Flickr)
 

Se også: Midaldrende mand: Rejs til Finland, hvis du vil leve længere

Hun blev hastet til hospitalet, hvor lægerne i første omgang troede, at hun var blevet voldtaget, fordi skaderne, som strålen fra springvandet havde forårsaget i hendes underliv, var så voldsomme.

Operationen tog 2,5 time og krævede 250 sting i Shelby Clarkes underliv. Hun måtte blive på hospitalet i tre dage, var hjemme fra skole i seks uger, og længe efter var toiletbesøg forbundet med angst.

Se også: Her er passene, der slår det danske

I dag – seks år efter ulykken – er hun stadig mærket af hændelsen. Hun kan ikke dyrke sex, uden at der er smerter involveret, og det er uvist, om hun vil kunne få børn naturligt.

I dag annoncerer parken altid, at personer skal forlade springvandet inden et show, som involverer de kraftige vandstråler. Desuden er der vagter ved springvandet, som sikrer, at der ikke er personer i det under shows.

Shelby Clarke i dag
Shelby Clarke i dag
 

Se også: De 10 bedste rejser i hver deres kategori

Shelby Clarke har fået erstatning fra Pleasure Beach forlystelsesparken, men ønsker fortsat at gøre opmærksom på hendes oplevelse, så det samme ikke sker for en anden et andet sted.

– Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad der ville være sket, hvis det havde været et to-årigt barn – hun ville være blevet slået ihjel. Jeg ønsker, at sikre at det ikke sker for nogen andre, siger hun til Daily Mail.

34 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere