Passager chokeret: Her tager mand sine bukser af

En mand ombord et Air France-fly valgte at smide bukserne, så han kunne sidde resten af flyturen i sine underbukser

Ifølge Lizzie Thompson rystede kabinepersonalet blot på hovedet af manden, men lod ham ellers sidde i den mængde tøj, han havde lyst til. Foto: AP
Ifølge Lizzie Thompson rystede kabinepersonalet blot på hovedet af manden, men lod ham ellers sidde i den mængde tøj, han havde lyst til. Foto: AP

Kender du det med, at det kan være rigtigt ubehageligt at flyve i mange timer i sit almindelige tøj? Især cowboybukser med sit rigide materiale.

Mens mange af os vælger tøj i mere behagelige og fleksible materialer til de lange flyvninger, så valgte en mand for nylig en helt anden vej.

På en flyvning fra Paris til Los Angeles valgte en mandlig passager nemlig at smide bukserne (jeans), så snart han kom ombord, og sad det meste af ture i sine underbukser.

Det skriver Fox News Travel.

Hændelsen blev dokumenteret på Twitter af hans amerikanske medpassager Lizzie Thompson - som ikke var specielt tilfreds.

Lufthansa er ikke glad for flytricket. Foto: AP Ferie Lufthansa sagsøger 'snedig' passager

Artiklen fortsætter herunder

Personalet fortsatte ubekymret
Manden havde sæde på den anden side af midtergangen fra Lizzie Thompsons plads.

Ifølge hendes Twitter-beretning smed manden bukserne, så snart han var kommet ombord.

- Luftfartsselskabet synes ubekymrede. Dette bliver en lang flyvning, skrev amerikaneren på Twitter.

Lizzie Thompson berettede desuden, at manden både fik en anden passager til at spille på ukulele og stjal flere mini-vin.

Den mandlige passager fik det desuden køligt på et tidspunkt, men i stedet for at tage bukserne på, valgte han at parre sine underbukser med sin dynejakke.

Ifølge amerikaneren fortsatte dette under en stor del af flyvningen.

Steven Slaters navn blev nævnt i medier verden over, da han gik amok og udløste nødslisken under en flyvning i 2010. Foto: Theodorakis/News Ferie Mentale sammenbrud, tyveri og brandstiftelse: Er det her verdens værste flyansatte?

39 kommentarer
Vis kommentarer