Passager sortlistet for evigt: Holdt Trump-tale på fly

Trump-tilhængeren begyndte at råbe ad de andre passagerer på flyet, efter han kom ombord

En amerikansk mand er kommet godt og grundigt i uføre, efter han for nylig gik grassat ombord på et Delta Air Lines-fly.

Manden var ifølge flere medier fuld, da han begyndte at råbe ad de andre passagerer, mens han stod i midtergangen.

Den endnu uidentificerede mand skrålede en lang tirade om den nyvalgte præsident Donald Trump - ifølge flyselskabet helt uprovokeret. Det skriver CNTraveler.

Højtråbende spurgte han, om der var nogen 'Hillary-bitches' ombord, efter han i forvejen havde haft en ophedet diskussion med kabinepersonalet.

Video gik viralt
Over weekenden har Delta Air Lines udsendt en undskyldning, fordi de på trods af mandens udfald lod ham flyve med hele vejen fra Atlanta til Pennsylvania.

Undskyldningen kommer desuden efter, at en anden passager, der overværede episoden, filmede det hele og efterfølgende lagde det på Youtube. Videoen endte hurtigt med at gå viralt.

Deltas direktør skriver i en intern besked til sine ansatte - en besked han efterfølgende delte med en journalist, der postede den på Twitter - at den amerikanske mand er sortlistet fra Delta Air Lines for resten af sit liv.

- Hvis vores kollegaer havde været vidner til, hvad der skete på videoen, så er der ingen tvivl om, at de ville have fjernet ham fra flyet. Han vil aldrig igen få lov at komme ombord på et Delta-fly, skriver direktør Ed Bastian.

Alle passagerer på samme fly har fået alle deres penge retur som en form for erstatning for deres gener.

En slåskamp brød ud i kabinen på et United Airlines-fly på grund af resultatet af det amerikanske valg. Foto: Andrew Harnik/Ap og Evan Vucci/AP Ferie Slåskamp på fly over Trump og Hillary: Så bryder piloten ind

44 kommentarer
Vis kommentarer