Annonce:
Annonce:

Passagerer afslører vanvittige beskeder fra piloter

Passagerer afslører de sjoveste beskeder fra piloter undervejs på flyveturen

Annonce:
Følg Ferie

- Det er kaptajnen, der snakker. Nu ved du, hvorfor de betaler mig de store penge.

Sådan lød det - ifølge passager Jan Gregory - i højtaleren, da en pilot havde landet et fly fra Paris sikkert i Zurich efter en hård flyvetur med turbulens grundet dårligt vejr og hård sidevind.

For selvom de fleste piloter nøjes med at give passagererne de helt gængse informationer omkring flyvetiden og vejrforholdene, når de taler til passagererne, så er der alligevel nogle piloter derude, som benytter sig af muligheden til at vise lidt af deres komiske evner frem også.

Det viser en tråd på debatforummet Quora, som Daily Mail har kigget igennem.

Her blev spørgsmålet: 'Hvad er det sjoveste/sejeste en pilot har sagt til passagerne' nemlig stillet, og det viste sig hurtigt, at der altså er nogle humoristiske piloter med masser af selvtillid derude.

Annonce:

En enkelt pilot havde en fx en sjov kommentar til to passagerer, der var kommet at og toppes kort før afgang på en flyvning fra Mumbai til Delhi, fortæller Shubham Monndhara:

- Jeg vil gerne minde jer om, at når flydørene er lukket, så er der kun én person, der får lov til at beholde deres store ego, og det er mig. For jer andre vil jeg venligst bede jer om at holde egoet væk under flyvningen.

Målløse passagerer: Pilot frier til sin stewardesse-kæreste

NU har jeg styr på det...
En anden pilot fra British Airways fik hjertet helt op i halsen på passagererne på en flyvning til Paris, da han lod som om, at han ikke havde fløjet før:

- Godmorgen, mine damer og herrer. Jeg vil bare gerne informere jer om, at her er min første flyvning.... i dag, lød det efter en lang pause, fortæller Abishek Anand.

En tredje pilot fandt det også sjovt at lade som om, at erfaringen ikke var helt i top, da han skulle flyve til New York, fortæller Tony Tessier i debattråden:

Annonce:

- Vi var klar til at flyve, men sad alligevel og ventede på, at piloten lettede i omkring 15 minutter uden nogen som helst beskeder i højtaleren. Pludselig siger kaptajnen dog: 'Så folkens, nu har jeg siddet og set de andre fly lette i lidt tid, og nu tror jeg, jeg har styr på det, så lad os komme afsted!'

Fly måtte nødlande for at holde tissepause

'De skide idioter...'
De lange flyvninger fra det ene land til det andet kan dog godt trække tænder ud hos enkelte piloter, og hvis alt så heller ikke er, som det skal være, når de lander, kan irritationen godt tage over.

Det gjorde sig i hvert fald gældende for en enkelt pilot, da Dave Samwell og hans medpassagerer landede i Tyskland, og lufthavnspersonalet ikke havde klargjort trappen, så passagererne kunne komme ud af flyet:

- Undskyld for forsinkelsen, men de skide idioter har glemt at tage trappen frem IGEN, lød det fra piloten i højtaleren.

En anden pilot formåede dog at holde humøret højt på trods af en stormfuld landing i Midland Airport i Ontario i Canada.

- Damer og herrer, velkommen til Midland Airport. Jeg vil køre resterne af flyet hen til gate nummer to. Fortsat god aften.

Stewardesser klager til fagforeningen: Vi bliver kaldt fede

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: