Passagerer fanget i syv timer – piloterne sov

460 passagerer på et Air France fly måtte vente tålmodigt på, at piloternes lur var slut

Indespærret i lufthavn i syv timer. Kedeligt. (Foto: Christopher Griner/Flickr)
Indespærret i lufthavn i syv timer. Kedeligt. (Foto: Christopher Griner/Flickr)

460 passagerer måtte vente i næsten syv timer, da deres fly, der var på vej til Paris fra New York, måtte sikkerhedslande, fordi det var blevet forsinket ved take-off og grænsen for piloternes tilladte arbejdstid var overskredet. Det skriver The Telegraph.

Flyet sikkerhedslandede i Manchester ved 11.30-tiden, og her måtte passagerne vente tålmodigt de næsten syv timer, indtil flyet lettede igen omkring kl. 18. 

Glædelige overraskelser er en del er JetBlue-kampagnens gevinster (Foto: Twitter) Ferie Deler gratis rejser ud til 'de søde'

Ifølge The Telegraph var der flere britiske passagerer ombord på flyet, som ifølge deres oprindelige rejseplan skulle flyve til Paris og derefter videre til Storbritannien – bl.a. en kvinde, der bor få km fra lufthavnen i Manchester, hvor flyet nu holdt stille.  Denne gruppe blev forståeligt nok særligt frustrerede, da de i første omgang fik at vide, at de ikke kunne forlade flyet i Manchester, men skulle blive ombord og flyve frem og tilbage.

– De ville ikke lade os komme af flyet. Jeg blev ved med at fortælle dem, at jeg boede bare et par kilometer væk, og om de ikke nok ville lade mig komme af, forklarer en kvinde fra flyet til det britiske avis.

Nr.1, Sanya (Foto: Alamy, Expedia) Ferie Verdens bedste hotelbyer – én er vores nabo

Air France havde fra begyndelsen fortalt passagerne, at der ville komme en ny pilot hurtigt, og at ventetiden derfor ikke ville være så lang, men en teknisk fejl resulterede i, at nye piloter aldrig blev sat på opgaven, og efter et stykke tid fik passagerne lov til at forlade flyet.

(Foto: N i c o l a/Flickr) Ferie Tyggegummi-muren – verdens klammeste turistattraktion?

De britiske passagerer fik dog stadig ikke lov til at forlade lufthavnen. Det fik dem til at nægte at gå ombord på det næste fly.

– Omkring 13 af os, som boede i Storbritannien, nægtede at gå ombord på det senere fly til Paris. Det betød, at de i sidste ende lod os gå. Men vi fik ikke vores baggage med – den var stadig ombord på det oprindelige fly, sagde en af passagerne til The Telegraph.

Lufthavnen i Manchester har ikke villet udtale sig i sagen. Air France meddeler i en officiel besked, at de 'forstår kundernes harme over situationen.'

0 kommentarer
Vis kommentarer