Passagerer raser ud: Dette irriterer folk mest på flyet

Se om du kan nikke genkendende til de mange irritationsmomenter, der pirrer temperamentet hos flypassagerer

Det er nemt at blive irriteret over småting, når man sidder tæt, og rummet er fyldt med babygråd, dårlig luft og højtsnakkende rejsende. (Foto: Colourbox)
Det er nemt at blive irriteret over småting, når man sidder tæt, og rummet er fyldt med babygråd, dårlig luft og højtsnakkende rejsende. (Foto: Colourbox)

Grædende babyer, fulderikker, ildelugtende fødder og personen foran i flyet, der læner sædet hårdt tilbage i dine knæ. Der skal ikke så meget til at irritere passagererne, når først de er lukket inde i 10 kilometers højde.

Listen er da også lang på Reddit-brugernes tråd over det, der irriterer dem mest, når de rejser med fly, skriver Daily Mail.

Lyd- og lugtisolering
En bruger på sitet mener blandt andet, at flyselskaberne bør indrette særskilte sektioner til folk med babyer og små børn.

- Grædende børn. De er virkelig nødt til at lave en baby-sektion på flyet, som er lydisoleret fra os andre, skriver INemewiccan.

Mange af brugerne klager generelt over højlydte og lidt for snakkesalige passagerer. Men det kunne også være godt med duftfriskere, for udover de højtsnakkende, så er ildelugtende sidemænd de værste syndere ombord.

Spark i ryggen
Har du nogensinde siddet i et lavprisfly, ved du også, at der ikke er meget plads til benene - især for de høje. Et knæ i ryggen er derfor svært at undgå, men flere oplever, at det sker hele tiden.

- Jeg hader personligt de mennesker, som sidder direkte bag en og konstant dunker ind i ens sæde, skriver caratex.

Til spørgsmålet 'hvad irriterer dig mest på et fly', svarede en bruger således:

- Folk, der skubber deres knæ ind i rygsædet, så det får dig til at rykke. Jeg skyder ikke skylden på den person, der sidder bag mig, det er mest luftfartsselskabets skyld, at de ikke har givet os nok benplads.

Første klasses smørrede smil
Måske du kan nikke genkendende til ovenstående, men der er såmænd også de ting, du måske aldrig har skænket en tanke. F.eks. flyets motorer. Flere Reddit-brugere tilkendegive, at de hader lyden, mens andre bliver irriterede, når de ikke kan se ud af vinduet, eller når sidemanden ikke lytter til sikkerhedsinstruktionerne.

Andre nævner desuden første klasse-passagerernes smørrede smil, og i sidste uge kunne Ekstra Bladet da også referere til en undersøgelse, der viser, at folks aggressive flyadfærd kan blive udløst af folk på de dyre rækker.

32 kommentarer
Vis kommentarer