Pilot sigtet for blufærdighedskrænkelse: Stod nøgen og 'rørte sig selv'

Piloten erkender, at han var nøgen, men påstår, at han ikke vidste, at der var nogen, som kunne se ham

Andrew Collins er sigtet for blufærdighedskrænkelse, fordi han stillede sig nøgen op foran vinduet i sit hotelværelse. Foto: Denver District Attorney's Office
Andrew Collins er sigtet for blufærdighedskrænkelse, fordi han stillede sig nøgen op foran vinduet i sit hotelværelse. Foto: Denver District Attorney's Office
Følg Ferie

- Den sigtede åbnede vinduet i hotelværelset, som har udsigt ud over pladsen, og der blev han stående komplet nøgen og viste sine genitalier frem til offentligheden.

Sådan lyder anmeldelsen mod en 54-årig United Airlines-pilot, der for snart tre måneder siden overnattede på lufthavnshotellet Westin Hotel i Denver International Airport i Colorado, og som nu er sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Det skriver The Denver Post.

Ifølge det amerikanske medie overnattede piloten ved navn Andrew Collins på hotellet i september måned, hvor han stod op omkring klokken 10.30 om morgenen lokal tid for at tage et bad.

Inden badet valgte piloten dog lige at stille sig nøgen foran vinduet i hotelværelset på 10. etage til frit skue for alle på hotelpladsen neden for, samt for alle i lufthavnsterminalen lige over for hotellet - hvilket blandt andet inkluderede flere af pilotens kolleger.

Stewardesser udleverer passagerer: Klam porno på telefonen

- Rørte sig selv og vinkede
I anmeldelsen mod piloten påstår en betjent fra den amerikanske flymyndighed TSA blandt andet, at piloten 'rørte sig selv' og vinkede til ham, mens Andrew Collins selv kalder anmeldelsen for 'absurd', da han slet ikke vidste, at folk kunne se ham:

- Vi er ikke uenige om, hvorvidt jeg var nøgen eller ej foran vinduet, men nogle vidner siger, at jeg dansede, snurrede rundt om mig selv og vinkede, men jeg er komplet uskyldig. Det er virkelig uheldigt, at folk kunne se mig, siger piloten, der har været ansat af United Airlines i 22 år, til Denver Post og fortsætter:

- Jeg var ved at gøre mig klar til at gå i bad og snakkede i telefon. Det var en smuk morgen, så jeg åbnede gardinerne, og jeg kunne overhovedet ikke se terminalen.

I sigtelsen mod den 54-årige pilot støtter to United Airlines-ansatte samt en passager dog TSA-betjentens påstand og siger, at Andrew Collins 'viste sin genitalier frem velvidende om, at alle kunne se ham'.

Er det her verdens pinligste far? Gemte kæmpe dildo i søns håndbagage

Anholdt af væbnede betjente
Piloten fortæller til The Denver Post, at han er 'rystet' over anmeldelsen, der fik ham anholdt prompte på hotellet, hvor bevæbnede politibetjente med våbnene fremme dukkede op og smed ham i håndjern og låste ham inde i fængslet i lufthavnen.

- Det var en surrealistisk oplevelse, siger piloten, der ikke som sådan er blevet suspenderet fra sit job, men som har fået frataget sine pligter, indtil sagen er afsluttet.

Andrew Collins' advokat, Craig Silverman, fortæller til det amerikanske medie, at han har undersøgt det hotelværelse, som hans klient boede på, og at man - ifølge advokaten - ikke kan se de folk, der er inde i terminalen, men han erkender, at hotelværelset er synligt fra terminalen.

- Vinduerne i terminalen er tonede, grønne og uigennemsigtige. Fra hotelværelset er det som at se på en grøn væg eller et grønt spejl. Inde fra terminalen kan man dog - uden min klients vidende - godt se ind i hotelværelserne, men distancen er så stor, at man ikke kan se andet end formen af et menneske. Derfor havde min klient en rimelig forventning om, at ingen kunne se ham, siger advokaten til Denver Post og fortsætter:

- Der er intet bevis for, at der foregik en seksuel aktivitet, som skulle stimulere eller tilfredsstille et seksuelt behov for nogen som helst.

Sagen skal for retten den 5. december.

Fanget med bukserne nede på flytoilettet: Kvinde gav fremmed mand et blowjob

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind