Pinlig fejl: Derfor kom kærestepar aldrig på drømmerejsen

Richella Heekin sparede op i to år til kærestens drømmerejse som gave til hans 30-års fødselsdag – men de kom aldrig afsted

Et britisk kærestepar lærte på den hårde måde, at man altid skal tjekke alle informationerne på flybilletterne. (Foto: Flickr/wbeem)
Et britisk kærestepar lærte på den hårde måde, at man altid skal tjekke alle informationerne på flybilletterne. (Foto: Flickr/wbeem)

Richella Heekin sparede sammen i to år for at få råd til kærestens drømmerejse. Den næsten 11.500 kroner dyre tur til Las Vegas var en overraskelse til hans 30-års fødselsdag.

Men kæresten, Ben Marlow, kom desværre aldrig af sted sin drømmerejse, skriver BBC.

En ny dokumentar kommer med nye afsløringer om, hvem der i virkeligheden stod bag MH17-styrtet. (Foto: Evgeniy Maloletka) Ferie Nye afsløringer: Her er de ansvarlige for MH17-styrtet

Da kæresteparret dukkede op i lufthavnen i Birmingham i England, var flyselskabets checkin-skranke lukket, og deres destination var ikke at finde på lufthavnens skærme.

Parret opdagede med hjælp fra lufthavnspersonalet, at billetterne rigtig nok var til en rejse fra Birmingham – men den forkerte Birmingham. Billetterne var nemlig med en afgang fra Birmingham, Alabama, i USA.

BHM – ikke BHX
Lufthavnspersonalet påpegede, at parrets billetter havde den forkerte lufthavnskode. Lufthavnen i britiske Birmingham har koden BHX. På parrets billetter stod koden BHM for lufthavnen i Alabama.

Det er hverken sødt eller charmerende, når passagererne bliver fulde eller fornærmende. Stewardesse afslører flypassagerernes fem værste vaner. (Foto: Flickr/MIKI Yoshihito) Ferie Stewardesse afslører: Passagerernes fem værste vaner

Fejlen var åbenbart resultat af for meget 'klikken' på bookingsiden, lastminute.com, fortæller Richella Heekin.

– Da jeg fik min bekræftelse, tjekkede jeg emailen. Jeg tjekkede tiderne, og koden, BHM, stod på billetten, fortæller hun mediet.

Parret kontaktede bookingsiden, der forsøgte at hjælpe dem, men uden held.

Richella Heekin og kæresten vekslede alle de amerikanske dollars, som Ben Marlow havde fået i fødselsdagsgave, betalte for nye billetter og tog i stedet til Amsterdam for at udnytte deres to ugers ferie fra arbejdet.

Motelejer, Gerald Foos, sad flere timer hver nat på loftet og lurede på motelgæsterne, mens de dyrkede sex. (Foto: Flickr/kev-shine) Ferie Motelejer lurede mens gæster havde sex

27 kommentarer
Vis kommentarer