Pølse-problemer fik mand bandlyst på hotel: 17 år efter er han tilgivet

En canadisk mand lærte på den hårde måde, at han skulle have pakket pølsen langt væk under et hotelophold for 17 år siden

Hotellet Fairmont Empress har nu igen åbnet dørene op for Nick Burchill, der ellers var blevet forbudt adgang, siden hans pepperoni-pølse lokkede måger til hans hotelværelse for 17 år siden. Foto: TripAdvisor
Hotellet Fairmont Empress har nu igen åbnet dørene op for Nick Burchill, der ellers var blevet forbudt adgang, siden hans pepperoni-pølse lokkede måger til hans hotelværelse for 17 år siden. Foto: TripAdvisor
Følg Ferie

Det er sjældent, at man kan lide pizzatopping så meget, at man pakker en hel kuffert fyldt med det. Men ikke desto mindre var det dét, som Nick Burchill fra Nova Scotia i Canada gjorde, da han for 17 år siden overnattede på hotellet Fairmont Empress i Victoria, Canada, med en kuffert fyldt med pepperoni.

Den canadiske mand var nemlig så vild med den krydrede salamipølse, som ofte bliver brugt på pizzaer, at han proppede sin kuffert med den, så han kunne sende den videre til sine venner, så de også kunne fornøje sig med den velsmagende pølse.

Problemet var bare, at Nick Burchill glemte at lukke sin kuffert og efterfølgende stillede den ved et åbent vindue for at holde pølsen kold, da han gik en tur. For da han kom tilbage til sit hotelværelse, var rummet fyldt med sultne måger, der var i fuld gang med at smage den vellugtende pølse.

Det skriver The Independent.

- Jeg kan huske, jeg gik ned ad gangen og åbnede døren til mit værelse, hvor jeg så en kæmpe flok af måger. Jeg nåede ikke at tælle dem, men der må have været mindst 40, og de havde været i mit værelse i lang tid, mens de spiste min pepperoni, lyder det fra den canadiske mand, der efter hændelsen, som ødelagde både gardiner, lamper og andet inventar på værelset, blev bortvist fra hotellet og blev nægtet adgang i fremtiden.

Norsk hotelgæst i kæmpe brøler: Faldt i søvn med vandet løbende

Sendte pepperoni som fredsgave
- Jeg kan stadig huske hoteldamens ansigt, da hun åbnede døren. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle sige til hende, så jeg undskyldte bare, skriver Nick Burchill i et opslag på Facebook, hvor han forklarer, at måden, han blev bortvist på, var, at hotelpersonalet flyttede hans ting ud af værelset, og meddelte hans arbejdsgiver, at han ikke længere var velkommen på hotellet.

17 år senere har Nick Burchill dog nu taget mod til sig og undskyldt endnu engang i håbet om, at han i fremtiden kan sætte sine fødder på Fairmont Empress igen.

I et brev til hotellet har han beklaget samt forsøgt at overvise dem om at åbne dørene op for ham som kunde igen. Det har han blandt andet gjort ved at sende dem en pepperoni, hvilket ifølge det britiske medie, som har snakket med hotellet, har båret frugt:

- Fairmont Empress morede sig lige så meget som alle andre over brevet fra hr Burchill. Hans række af uheldige begivenheder skete for så mange år siden, og vi var derfor glade for hr Burchills brev og har anulleret forbuddet, siger en talsmand og fortsætter:

- Vi ser frem til at sige velkommen til hr Burchill hos Fairmont Empress igen i fremtiden, og i kølvandet på vores 60 millioner pund dyre istandsættelse i 2017 kan vi glæde ham ved at fortælle, at vores værelser nu har moderne faciliteter og air condition, så han kan holde sin pepperoni kold.

Norsk mand glemte konen på hotellet: 'Der er grænser for, hvad man gider at slæbe på'

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+