Priserne styrtdykker: Sådan kommer du sydpå for 795 kroner

Ifølge Travelmarket har rejseselskaberne flere rejser i udbud end nogensinde, og det presser prisen helt i bund

Du kan komme super billigt på badeferie på Mallorca med all inclusive. (Foto: AP)
Du kan komme super billigt på badeferie på Mallorca med all inclusive. (Foto: AP)

Rejselskaberne har overvuderet danskernes rejsetrang, og derfor kan du lige nu komme vildt billigt til dine favoritdestinationer i sydens sol.

Sådan lyder det fra direktøren for rejsesøgemaskinen Travelmarket, Ole Stouby, som har lavet et pristjek for Ekstra Bladet.

- Det er usædvanligt at se så mange billige afbudsrejser, når vejrudsigten i den kommende uge viser både regn og skyet vejr. Vi taler altså om rejser i otte dage med fly og hotel til bare 798 kroner eller 4-stjernet all-inclusive fra bare 1495 kroner. Det er billigt, fastslår Ole Stouby.

Samtidig viser pristjekket, som du kan se i bunden af artiklen, at rejserne i den første uge af skolernes sommerferie kan fås fra bare 1196 kroner, hvis man kan rejse allerede om fredagen og bare 1498 kroner, hvis man først kan rejse lørdag eller søndag.

Sådan finder du de billige afbudsrejser:

1. Priser på afbudsrejser afhænger meget af vejret. Som hovedreglen siger man, at udsigten til dårligt vejr i Danmark får priserne til at stige, mens godt vejr presser priserne ned.

2. Jo mere fleksibel man er med hensyn til rejsemål, jo billigere rejser kan man få.

3. Husk at tjekke priser på all-inclusive, da man måske for et mindre tillæg kan få en rejse med mad og drikke inkluderet.

4. Kan man rejse før eller efter uge 27-30 er priserne altid meget billigere, end i den absolutte højsæson i juli.

5. Er man fleksibel med afrejsedagene, får man de billigste rejser

6. Vær fleksibel med afrejselufthavn, da priserne kan være vidt forskellige.

7. Brug en rejsesøgemaskine, som både søger og sammenligner priser fra alle charterselskabernes tilbud i én søgning.

8. Opret en prisagent for at holde øje med prisudviklingen på afbudsrejserne, da priserne går op og ned hele tiden. Du bestemmer selv hvilket tidspunkt på dagen, du vil modtage priserne i en mail.

Kilde: Travelmarket.dk

- Det er også meget attraktive priser, vi ser udbudt i højsæsonen, som starter, når skolernes sommerferie begynder i næste weekend. Der er ingen tvivl om, at der er overkapacitet i markedet, og derfor ser vi disse meget billige rejser fra charterselskaberne, vurderer Ole Stouby.

Men det gælder om at slå til, for priserne svinger og rejserne forsvinder.

- Priserne kan i teorien godt falde til et lavere niveau, i løbet af næste uge, men jeg må sige, at priserne lige nu er meget attraktive, så hvis man ved, man vil af sted, så er det en god ide at bestille nu.

Men nogle gange så er det svært at finde de gode tilbud, som alle snakker og skriver om.

Derfor har Ekstra Bladet også sørget for, at du nemt kan finde vej til den billige ferie. Herunder kan du både se priserne og trykke på de links, der leder dig direkte til dem.

33 kommentarer
Vis kommentarer