Pruttende mand tvang pilot til at lande: Passagerer smidt af flyet

Piloten måtte foretage en uventet landing efter tumult i kabinen på grund af prutter

Privatvideo

To kvindelige passagerer har slæbt flyselskabet Transavia i retten, efter en bizar flytur, der endte med at kvinderne, sammen med to mænd, blev smidt af flyet fra Dubai. Det skriver De Telegraaf.   

Til avisen fortæller den 25-årige hollandsk-marrokaner, Nora Lachhab, at der opstod diskussioner ombord på flyet, efter at en ældre mand havde luftet en række ildelugtende prutter.

Nora og hendes storesøster havde været en uge på ferie i Dubai og var på vej hjem til Rotterdam, via flyvningen til Amsterdam. De sad på samme række som som to unge mænd, der klagede til besætningen, på grund af den ældre mands prutter.

Da besætningen afviste klagerne opstod der højlydte diskussioner. Bølgerne gik så højt, at purseren udstedte en advarsel på vegne af piloten, men det fik ikke de unge mænd til at dæmpe sig.

Er du også fuld af fis, når du flyver? Foto: Colourbox Ferie Derfor prutter vi mere i luften

Her er østrigsk politi gået ombord på flyet efter landing i Wien. Foto: Privat
Her er østrigsk politi gået ombord på flyet efter landing i Wien. Foto: Privat
 

Da balladen fortsatte besluttede piloterne at foretage en landing i Wien. Her blev de unge mænd anholdt af østrigsk politi:

- Det mærkelige er, at vi også blev tvunget til at forlade flyet. Men vi kendte slet ikke de unge mænd. Vi sad bare tilfældigvis på samme række som dem. Vi havde intet at gøre med balladen, som vi tager afstand fra, fortæller Nora Lachab til De Telegraaf.

Nora Lachhab mener at besætningen smed dem af flyet, fordi de er marrokanere. De anholdte blev løsladt samme dag. Men Nora og hendes søster måtte selv sørge for at komme fra Wien til Rotterdam.

En talsmand for Transavia fastholder overfor De Telegraaf, at de unge kvinder lavede ballade, men et unavngivent øjenvidne bakker Nora op:

- Det var faktisk ret harmløst. En ældre mand pruttede og der blev klaget over det. Så gik det lidt over gevind og de fortsatte med at brokke sig. Vi hørte ikke nogen trusler, eller noget i den stil, fortæller øjenvidnet til den hollandske avis.

(Se en kort video øverst i denne artikel - her ser man østrigsk politi i aktion i kabinen).

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
80 kommentarer
Vis kommentarer