Ramaskrig: Knaldgul Corsa ødelægger min selfie!

En parkeret gul bil ødelægger for tiden turisternes selfies på yndet engelsk turistgade – og hitter på Twitter

Photobombing – når noget eller nogen bryder ind i ens billede – er normalt ikke noget, man gider have med på sine billeder. Det gennemtænkte selfie af dig og kæresten skal ikke brydes af en eller anden klovn med et groteskt ansigtsudtryk, det rolige landskab skal ikke forstyrres af Tante Tung i rød regnjakke og den idylliske, gammeldags landsby skal ikke bombes af en knaldgul Opel Corsa.

Ikke desto mindre er sidstnævnte præcis, hvad der for tiden foregår på den ikoniske gade Arlington Road i den engelske landsby Bibury. Gaden, der på grund af sit noget så idylliske udseende er en yndet turistattraktion, er nemlig blevet parkeringsplads for en meget gul Opel Corsa. Og det er de fotovilde turister ikke glade for.

Faktisk er mange blevet så sure over bilens placering, at de har postet sure beskeder og billeder på Twitter med hashtaggene 'photobomb' og 'yellowcar'.

 

Efterhånden som de sure udmeldinger er vokset i antal, er graden af 'surhed' dog taget af – den gule bil er blevet et Twitter-fænomen.

 

 

Den billedbrydende gule bil tilhører Peter Maddox, der bor i gaden. Den 82-årige mand fortæller til The Telegraph, at han ikke har andre steder at parkere sin bil.  

– Har jeg noget valg? Der er jo ikke andre steder, jeg kan parkere den.

0 kommentarer
Vis kommentarer