Rasende rejsende tvinger flyselskab til at skifte mening

Det amerikanske flyselskab United Airlines kom i den grad i modvind, da de i sidste uge forsøgte at fjerne en specifik drikkevare på menukortet

United Airlines tilbyder nu igen tomatjuice om bord på deres fly. Foto: Uwe Deffner/Alamy Stock Photo
United Airlines tilbyder nu igen tomatjuice om bord på deres fly. Foto: Uwe Deffner/Alamy Stock Photo

Hvis man allerede er kommet i hundehuset på grund af tidligere sager, skal der bestemt ikke meget til at få folk endnu mere på nakken. Det må flyselskabet United Airlines i den grad sande, da de i sidste uge forsøgte at fjerne deres passagerers mulighed for at bestille tomatjuice om bord på flyene.

Det amerikanske flyselskab, som tidligere har været i vælten for blandt andet den famøse David Dao-sag i 2017, hvor de smed lægen af flyet og brækkede hans næse på vejen, har nemlig fået så mange rasende rejsende efter sig, at de har set sig nødsaget til at skifte mening.

Det skriver Today.

United Airlines, som er det fjerdestørste flyselskab i verden, udtalte i sidste uge, at de ikke længere ville servere den populære drink på flyveture kortere end fire timer.

Blot få timer efter blev selskabet dog overvældet af sure beskeder på de sociale medier, hvor folk ligefrem truede med, at de ville boykotte United Airlines, hvis de ikke skiftede mening.

Se et par tweets herunder:

Flere flyselskaber kæmper med rejsende på første klasse, som stjæler sengetøjet med i tasken, når de forlader flyet. Foto: Ole Steen Ferie Flyselskaber raser over langfingrede passagerer: 'Det er et stort problem'

'Vi hører jer'
Til sidst blev kritikken dog altså for meget for United Airlines, der derfor til stor tilfredshed for kunderne kunne meddele dem, at tomatjuicen bliver:

- I siger tomat. Vi hører jer. Tomatjuicen bliver, skrev flyselskabet på Twitter:

United Airlines siger desuden følgende i en offentlig udtalelse:

- Vi vil gerne have, at vores kunder ved, hvor meget vi værdsætter dem, og at vi lytter til dem. Vores kunder fortalte os, at de ikke var glade for, at vi ville fjerne tomatjuicen, så nu kommer den tilbage om bord på vores fly.

Heldigvis fandt den fulde turist ly i en hytte midt på bjerget, hvor han blev fundet næste dag. Arkivfoto: Colourbox Ferie Fuld turist på afveje: Besteg bjerg i forsøget på at finde sit hotelværelse

Derfor kan tomatjuice få folk op i det røde felt
Selvom det måske virker forkælet og skørt, at folk kan blive så rasende over noget så simpelt som tomatjuice, er der ifølge det australske medie Traveller en god forklaring på reaktionen.

Forklaringen skal findes i en undersøgelse foretaget af 'The Fraunhofer Institute' i München tilbage i 2013, hvor resultaternerne viste, at tomatjuice rent faktisk smager bedre i luften.

- Ved et normalt tryk gav testpersonerne en meget dårligere bedømmelse og beskrev det som en muggen smag, men lige så snart vi simulerede forholdene under en flyvning, fandt testpersonerne smagen meget bedre, fortalte en af forskerne bag undersøgelsen ved navn Andrea Burdack-Freitag dengang.

Det er ærgerligt at miste dyre væsker i sikkerhedskontrollen. Men det kan ikke betale sig at kæmpe imod. Foto: AP Ferie Dyr dumhed: Tørstig tysker bællede to flasker vin i sikkerhedskontrollen

11 kommentarer
Vis kommentarer