Realitystjerne 'tvunget' til at smide trøjen på fly

Amerikansk realitystjerne beskylder steward for at tvinge hende til at smide trøjen på fly

Aubrey O'Day blev kendt, da hun deltog i realityprogrammet Making the Band og kom med i bandet Danity Kane. Foto: Larry Marano/Shutterstock
Aubrey O'Day blev kendt, da hun deltog i realityprogrammet Making the Band og kom med i bandet Danity Kane. Foto: Larry Marano/Shutterstock

Den amerikanske realitystjerne Aubrey O'Day, som blandt andet er kendt fra reality-bandet Danity Kane, hævder i et opslag på Twitter, at hun blev tvunget til at tage trøjen af på et American Airlines fly.

Angiveligt fandt stewarden hendes trøje stødende, fordi der stod 'FUCK' hen over. Han bad hende derfor om at vende vrangen ud på den, så man ikke kunne se teksten.

Emily O'Connor følte sig 'rystet' efter behandlingen fra kabinepersonalet fra Thomas Cook Airlines. Privatfoto Ferie Flyselskab til Emily: Dæk dig til eller stå af flyet

- Jeg har aldrig prøvet at flyve før, hvor stewarden behandlede mig som et lille barn i skammekrog på hele turen - han fik mig til at tage trøjen af foran hele flyet, fordi han ikke kunne lide min trøje og fik mig til at vende vrangen ud på den, før jeg kunne få lov at flyve, skriver Aubrey O'Day i tweetet.

Herefter skriver hun stewardens navn og kræver, at han bliver fyret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Vidner så noget andet
Flere vidner har direkte modsagt Aubrey O'Day og roser stewarden for at håndtere situationen på en passende måde.

Når vi kommer op i de højere luftlag, skal vi helst lade vores fødder blive i skoene. Det er de fleste mennesker enige om.  Foto: Tatyana Makeyeva/Reuters Ferie Gør ikke dette på flyet: Dine medpassagerer vil hade dig

Mediet TMZ har også talt med et vidne, der siger, at da stewarden bad Aubrey O'Day skifte til en anden trøje, truede hun med at poste det på sociale medier.

- Hun blev bedt om at vende vrangen ud på trøjen, men ikke foran alle. Hun kunne have gået på toilettet, men hun besluttede sig for at smide trøjen på stedet, så man kunne se hendes bh, siger vidnet til TMZ.

Det her kunne Trump Jr. ikke stå for. Intl. kendte Fik hun Trump Jr. ud på noget fy-fy?

American Airlines har forsøgt at undersøge sagen nærmere, men Aubrey O'day har offentligt på Twitter svaret flyselskabet, at hun ikke gider bruge mere tid på flyselskabet.

Der er mange brugere på Twitter, som har kommenteret realitystjernens tweet. Her ser det ud til, at hendes forsøg på at starte en shitstorm mod stewarden har givet bagslag. Flere brugere gør grin med, at hun ikke valgte at gå på toilettet og skifte, da hun havde muligheden for det.

Aubrey O'Day smider ofte trøjen på Instagram, hvor hun har over 900.000 følgere.

23 kommentarer
Vis kommentarer