Rejs her til og læs 'Melodi Grand Prix' på universitetet

Det er rigtigt – langt, langt væk kan du blive ekspert i det europæiske Melodi Grand Prix på universitetet

(Foto: Eurovision, Thomas Hanses (EBU))
(Foto: Eurovision, Thomas Hanses (EBU))

Det var tosset nok i sig selv, at Australien var med i det europæiske Melodi Grand Prix. Det europæiske Melodi Grand Prix. Men årets tema var 'inklusion', og faktum er, at det store, røde land – selv om det i luftlinje ligger noget lignende 12-14.000 km fra Europa – deltog. Og faktisk indtog en femteplads med Guy Sebastians sang 'Tonight Again'.

Det kan nemt friste at droppe motionen og blive liggende. Foto: Flickr/Martin Terber Ferie Kvinder dropper træningen på ferien

Og selv om man ikke vinder, og nogen giver ens nation stemplet 'tosse', betyder det jo ikke, at man skal opgive drømmen om at blive ægte Melodi Grand Prix-stjerner.

Hvilket der da heller ikke er noget, der tyder på, at australierne har gjort det.

Det kan godt være hun flirter, men så skulle du se mormoren (Foto: Flickr/Sean and Lauren) Ferie Din mormor flirter mere end du gør

I hvert fald ikke på landets sydspids. På universitetet i Melbourne udbyder de nemlig et fag med fokus på 'Eurovision Song Contest'. Det skriver The Telegraph.

Studerende på universitetets kunstlinje kan således vælge faget 'Eurovisions', hvor et fokusområde er det europæiske Melodi Grand Prix. Og siden deltagelsen i dette års store sangkonkurrence er fagets popularitet ifølge The Telegraph steget gevaldigt.

Benægtelse af fakta du allerede kender er vejen til din næste solskoldning (Foto: Flickr/Maegan Tintari) Ferie Den virkelige årsag bag din solskoldning

Australierne vil altså gerne være ægte Melodunde-stjerner. 

Formålet med faget er efter sigende at undersøge 'grundlæggende problemstillinger i kernen af Europa' – hvordan de australske undervisere har tænkt sig at formidle Melodi Grand Prix som en kerneeuropæisk problemstilling, fremgår ikke – det må vi spørge de studerende om, når de begynder på kurset.

5 kommentarer
Vis kommentarer