Her er de mest irriterende flypassagerer

Se hvem der irriterer os mest på flyrejsen

Nogle gange må man bare tage sig til hovedet over medpassagerne. (Foto: Colourbox.com)
Nogle gange må man bare tage sig til hovedet over medpassagerne. (Foto: Colourbox.com)
Følg Ferie

Der er meget du kan gøre, hvis du vil gøre dig grundigt upopulær hos dine medpassagerer, når du skal ud at flyve.

Men mest af alt, skal du sørge for at springe over i køen - uanset om du er ved at boarde et fly eller ved at checke bagage ind. Det viser en ny undersøgelse fra rejsesøgemaskinen Skyscanner.

Her er den perfekte passager

Mere end 1.200 rejsende er blevet spurgt om, hvad der irriterede dem mest, og dårlig køkultur blev nummer et med 41 procent af stemmerne.

På andenpladsen med 17 procent af stemmerne kommer de egoistiske passagerer, der breder sig over flere pladser end nødvendigt, efterfulgt af de ligeledes egoistiske ignoranter, der ikke giver plads til andre ved bagagebåndet (11 procent).

Top 10 over mest irriterende passagertyper

På fjerdepladsen over mest irriterende flypassagerer kommer snøvlerne. Dem, der er langsomme og ubeslutsomme. De glemmer, at bærbare computere skal tages op at håndtasken ved security, ligesom de ikke tager bæltet af, før de bliver bedt om det.

Med otte procent kommer promillerne ind på femte- og sidstepladsen. Fulderikkerne, der alt for sjældent gør en god figur før, under eller efter flyrejsen.

Andres børn er pisseirriterende

- I lufthavnen møder man mange forskellige mennesker med andre nationaliteter, som hver har deres - ofte modstridende - opfattelse af, hvordan man bør opføre sig. Mange har travlt med at nå deres destination, så tiden i lufthavnen kan derfor ikke overraskende føles stressende for nogle. Hvor danskerne generelt tager det roligt og er vant til at vente pænt i køen, er der andre nationaliteter, som ikke er lige så tålmodige. Og det er så dem, vi blandt andet bliver lidt irriterede over, siger Skyscanners danske rejseekspert Maria Paulsen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+