Så billige er vores påskeferiefavoritter

Se hvad leveomkostningerne er på de rejsemål, vi foretrækker i påsken

Vores søgninger på påskerejser afslører, at vi savner sol og varme - og at påsken ikke skal være alt for dyr. (Foto: Colourbox.com)
Vores søgninger på påskerejser afslører, at vi savner sol og varme - og at påsken ikke skal være alt for dyr. (Foto: Colourbox.com)

Hvis man glæder sig til nogle fridage, er det heldigt, at påsken falder så tidligt i år.

Men vil man have varme, betyder det, at man skal rejse længere væk end ellers.

Det noterer man sig hos rejsesøgemaskinen Momondo, der ud fra antallet af søgninger på flyrejser i påsken kan se, at storbyer, der er både varme og billige, er rigt repræsenteret på listen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bedste danske rejsesøgemaskine kåret

Således ligger Bangkok højest på listen, dog efterfulgt af knap så varme London og New York. På fjerdepladsen kommer Barcelona.

Og så er Istanbul en ny højdespringer på listen.

- Vi kan se en tendens til, at danskerne søger mod storbyer med varmegaranti i påsken. Dubai fortsætter med at være populær blandt danskerne, mens Istanbul for alvor er begyndt at rykke op på listen over eftertragtede rejsemål, siger Pia Vemmelund, CEO i momondo.

LÆS OGSÅ:

Se også: Stadig byernes by

Man kan flyve direkte til Istanbul fra både København, Billund og Aalborg og den forholdsvis korte flyvetid på ca. 3 – 3,5 timer gør Istanbul til et eftertragtet feriemål for solhungrende danskere. Samtidig er det billigt at bo og leve i Istanbul.

- Istanbul er blevet en trendy kulturby, og her får man meget mere for pengene, end man gør i de gamle kulturhovedstæder som Rom og Paris. Kombinationen af sol og billige leveomkostninger er noget der tiltrækker mange rejsende, siger Pia Vemmelund.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere