Familier skændes efter 25 minutters ferie

Familieferien er langtfra idel lykke. Blandt andet fordi kvinderne ikke synes, mændene må kigge efter andre kvinder ved poolen

Alle glæder sig til ferien. Men ofte bliver presset for stort, og det ender i tåbelige skænderier. (Foto: Colourbox.com)
Alle glæder sig til ferien. Men ofte bliver presset for stort, og det ender i tåbelige skænderier. (Foto: Colourbox.com)
Følg Ferie

Der skal ikke mere end 25 minutters familieferie til, før det første skænderi opstår. Altså under en halv time efter hjemmet forlades.

Det viser en undersøgelse foretaget af websitet MyVoucherCodes.co.uk, der for 67 procent af 1.234 adspurgtes vedkommende måtte konstatere, at ferien langtfra er lykken.

LÆS OGSÅ:

Det tager 21 en halv time at nyde ferien

Blandt årsagerne er, at man kommer for sent til flyet (42 procent), presset ved at bruge for meget tid sammen (36 procent), hvad man skal foretage sig på ferien (28 procent), og hvor man skal spise (23 procent).

LÆS OGSÅ:

Kvinder invaderer mændenes kufferter

Halvdelen af forældrene erkendte, at skænderierne enten var udløst af dem selv eller deres partner, mens en tredjedel skød skylden på børnene.

En tidligere undersøgelse viser, at mere end tre fjerdedele af britiske par har mindst to store skænderier under en tougers ferie. Typisk opstår de på stranden eller ved poolen.

LÆS OGSÅ:

Derfor er tyskerne først med håndklædet på solsengen

Den primære årsag var ifølge Latedeals.co.uk, at manden kiggede efter andre kvinder.

LÆS OGSÅ:

10 gode råd til at undgå stress og sygdom på ferien

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind