Her er stewardessens hemmeligheder

Hvordan gør dig grundigt upopulær hos luftens servicerende heltinder - og hvad du skal gøre, hvis hun opdager dig i færd med at have sex på flytoilettet?

Har du altid haft en hemmelig drøm om enten at blive stewardesse - eller om at få fat i en? Så læs med her. Måske bliver du overrasket. (Foto: Colourbox.com)
Har du altid haft en hemmelig drøm om enten at blive stewardesse - eller om at få fat i en? Så læs med her. Måske bliver du overrasket. (Foto: Colourbox.com)
Følg Ferie

Er du fascineret af luftfart? Har flyrejser for dig altid været omgærdet af mystik og glamour? Bliver du fjern i blikket, når snakken falder på alt fra flymoterer, cockpits, stewardesser, piloter og landingsprocedurer?

Så kan du med fordel læse bogen ' Cruising Attitude: Tales of Crashpads, Crew Drama, and Crazy Passengers at 35,000 Feet', der er skrevet af den amerikanske stewardesse Heather Poole.

Hun fortæller åbenhjertigt om alt fra de værste passagertyper til sex i ti kilometers højde, og hvad man i øvrigt skal holde øje med, hvis man vil score en stewardesse.

LÆS OGSÅ:

Top 10 over ulækre ting passagerer gør på fly

Mange vil givetvis læse ekstra interesseret om fænomenet 'Mile High Club', der består af folk, der har haft sex i et fly. Som regel på et flytoilet.

Det er ikke i sig selv ulovligt, men det er det derimod ikke at gøre, som kabinepersonalet siger. Så bliver du taget i dit forehavende og får at vide, at du straks skal stoppe, så gør du klogt i at parere ordre, lyder det ifølge Side3.no.

LÆS OGSÅ:

Sådan driver du stewardessen til vanvid

Typisk opdages det, når der danner sig en lang kø af tissetrængende passagerer ude foran et flytoilet.

I artiklen ' 10 Shocking Secrets of Flight Attendants' understreger Heather Poole desuden, at det er langt fra glamourøst at arbejde i flykabinen - og hvad du ikke skal bestille for at gøre hendes arbejdsdag ekstra lang.

LÆS OGSÅ:

Vred vegetar kastede flymad efter stewardesse

Og det er en Diet Coke. Af en eller anden grund tager det bare længere tid, da de skal bruse af.

- Jeg kan give tre andre passagerer andre drikkevarer, mens jeg hælder et glas Diet Coke op, siger Heather Poole.

LÆS OGSÅ:

Top 10 over mest irriterende passagertyper

Og er du syg, skal du i modsætning til sædvanen på mange andre arbejdspladser virkelig ikke komme på arbejde. Smittefaren i en flykabine er høj, og dukker du op uden at være frisk, kan du blive fyret. Ligeledes må en syg stewardesse ikke være passager hos andre flyselskaber. Og så kan man også blive fyret, hvis uniformen ikke bæres korrekt.

LÆS OGSÅ:

Sådan driver du stewardessen til vanvid

Og apropos uniformer, så er der hos visse flyselskaber en sammenhæng mellem nederdelslængde og anciennitet. De nyuddannede skal have længere nederdele, mens det er tilladt for seniorstewardesserne at vise mere ben. Piloterne kan således straks se, hvem der er hvem, og der er en tendens til, at de nyuddannede stewardesser får lidt ekstra opmærksomhed fra cockpittet. Det får nogle seniorstewardesser til at bevare den lange kjolelængde for at fange piloternes interesse.

LÆS OGSÅ:

Stewardesser vil smide nederdelen

Det kan således have betydning, hvis du agter at få fat på en stewardesse - eller hvis du vil holde din mand fra hende - hvor langr nederdelen når på benet. Jo længere jo mere er hun ude på narrestreger, må konklusionen lyde.

LÆS OGSÅ:

Sexet stewardesse hiver ned i trusserne

Benene må dog stadig ikke være for lange eller for korte. Og mens kravene til kabinepersonalets højde var langt skrappere i 1960'erne, så er der stadig nogle højde- og vægtmål, der skal overholdes. Stewarden eller stewardessen skal være høj nok til at tage ting fra skabene over sæderne, men ikke så høj at hovedet støder imod loftet. I de fleste flytyper betyder det et sted mellem cirka 160 og 185 centimeter. Og det nytter i øvrigt heller ikke noget, hvis du er for tyk til at få sikkerhedsbæltet omkring maven.

LÆS OGSÅ:

Er du til stewardesseuniformer?

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind