Verdens mest eftertragtede flysæde

Du skal være hurtig, hvis du vil have plads 6A i flyet. Er du uheldig, ender du med 31E

Det er forrest i flyet, de fleste helst vil sidde - men 7 procent foretrækker den bageste række i flyet. (Foto: Steen Wrem)
Det er forrest i flyet, de fleste helst vil sidde - men 7 procent foretrækker den bageste række i flyet. (Foto: Steen Wrem)

Masser af benplads, udsigt ud af vinduet og let adgang til toilettet. Den optimale plads i flyet er noget nær umulig at opnå, men en undersøgelse viser nu, hvor flyrejsende foretrækker at sætte sig, når de skal ud og flyve.

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du det perfekte flysæde

Det er angiveligt sæde 6A, der er det mest eftertragtede, mens sæde 31E er flyets gamle ost ifølge undersøgelsen.

- Efter sigende foretrækker visse passagerer den midterste sektion i flyet, hvor de er mindre tilbøjelige til at føle turbulens, mens andre foretrækker sæderne forrest i kabinen for at komme hurtigere af flyet, høre mindre motorstøj eller for at få et bedre udvalg af mad- og drikkevarer, forklarer skandinavisk marketingschef for Skyscanner, som står bag undersøgelsen, Linda Edstrand.

LÆS OGSÅ: Se fremtidens flysæde

- Hyppigt rejsende fortæller, at venstre side i flyet er bedst, da vinduerne i den side ikke er centrerede, hvilket giver mere vægplads at læne sig op ad, er en af forklaringerne på, hvorfor det netop er her, man helst vil sidde.

Læs mere om undersøgelsen på Skyscanners hjemmeside.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere