Kvinder invaderer mændenes kufferter

Mere end halvdelen af alle kvinder gør krav på bagageplads i mandens kuffert

Mænd har de tungeste tasker, men det er muligvis, fordi kvinder lægger alle deres tungeste genstande over i mandens kuffert. (Foto: Colourbox.com)
Mænd har de tungeste tasker, men det er muligvis, fordi kvinder lægger alle deres tungeste genstande over i mandens kuffert. (Foto: Colourbox.com)

Mere end halvdelen af alle mænd har ikke deres kuffert for sig selv.

Således viser en ny undersøgelse foretaget af Stanstead Airport uden for London, at hele 52 procent af mændene må finde sig i, at deres koner eller kærester gør krav på ekstra bagageplads i partnerens kuffert.

LÆS OGSÅ:

Kvinder slæber i gennemsnit 600 gram mindre med hjem i feriekufferten end mænd. (Foto: Colourbox.com) Rejsetips Mænd har de tungeste tasker

Gennemsnitligt anbragte kvinderne fem kilo bagage i mandens kuffert.

LÆS OGSÅ:

Ahhhh! Endelig kan du slappe af. Men så er der også gået næsten et døgn. (Foto: Colourbox.com) Rejsetips Det tager 21 en halv time at nyde ferien

Undersøgelsen viste ligeledes, at 37 procent af kvinderne valgte at omarrangere kufferternes indhold ved check-in skranken, mens knap halvdelen af kvinderne erkendte, at de medbragte for meget på ferien.

LÆS OGSÅ:

Det er vigtigt, at du tagger din bagage, så du ikke risikerer kun at have det tøj, du står og går i på vej hjem fra solferien. (Foto: Colourbox.com) Rejsetips Derfor mister flyselskabet din bagage

25 procent af de rejsende brugte mindst tre timer på at pakke, og 13 procent havde prøvet at forlade hjemmet uden pas eller boardingkort.

LÆS OGSÅ:

Hvordan reglerne bliver i fremtiden hos lavprisselskaberne er naturligvis svære at spå om. Men vi tør godt udstede en garanti for, at vi ikke har set de sidste gebyrer endnu. (Foto: Colourbox.com) Udland Håndbagage - betaling bare et spørgsmål om tid

- De tider, hvor man sagde: 'husk tandbørsten,' er forbi. Nu er spørgsmålet: 'Hvad kan vi efterlade hjemme,' siger Mandy Mather, terminalmanager i Stanstead til Telegraph.co.uk.

0 kommentarer
Vis kommentarer