Ny app til oplevelsesrejsende

Med Afar kan du blive en del af et netværk, der vil trænge dybere ind i rejsedestinationens lokalkultur

Applikationen Afar er næppe noget for den typiske charterrejsende.
Applikationen Afar er næppe noget for den typiske charterrejsende.

En af de rejsetyper, der er mest trendy, er erfarings- og oplevelsesbaserede rejser. Det er ikke længere nok bare at se en række attraktioner. Det er derimod vigtigt at trænge ind bag turistområderne og blive en del af den lokale kultur for at møde mennesker på en ganske anden måde og skabe stærke bånd og livsvarige minder derved.

LÆS OGSÅ:

Fede apps til flittige flyrejsende

Og det er ideen bag en ny applikation til iPhone, der betragtes som modsætningen til både klassiske guidebøger og sider som TripAdvisor.

LÆS OGSÅ:

Her er de bedste rejseapplikationer til mobilen

Afar var oprindelig et rejsemagasin, der tilbød dybdegående artikler om destinationer og fremmede kulturer. Og nu kommer så applikationen, der benytter sig af brugergenereret indhold.

LÆS OGSÅ:

Rejs tilfældigt med ny app

Med Afar kan du tage et billede med din iPhone og give en kort beskrivelse af motivet og derefter tilføje det applikationens omfattende bibliotek med rejseoplevelser samt se andre oplevelser, når du planlægger din næste rejse.

LÆS OGSÅ:

TV: Vælg den perfekte sidemand i flyet med Facebook

- Det er som et polaroid-foto, der møder Foodspotting, men med fokus på drømmerejser, lyder det fra Venturebeat, der står bag app'en.

SE PRÆSENTATIONSVIDEO HER