Gratis WiFi på hotellet vigtigere end alt andet

Vigtigst af alt på hotellet er gratis internet. Til gengæld kan vi god leve med, at sengetøjet ikke spændes fast, eller at der ikke ligger chokolade på hovedpuden

Hotellet skal tilbyde gratis trådløst internet, ellers kan vi finde på at fravælge det. (Foto: Colourbox.com)
Hotellet skal tilbyde gratis trådløst internet, ellers kan vi finde på at fravælge det. (Foto: Colourbox.com)

Morgenmad er ganske vist dagens vigtigste måltid. Men at det er inkluderet i værelsesprisen på hotellet er kun sekundær.

For vigtigst af alt, når vi booker et hotelværelse, er, at der er trådløst internet. Det viser en undersøgelse foretaget af TripAdvisor

LÆS OGSÅ:

Tør du stole på TripAdvisor?

På de kommende pladser over faciliteter, hotellet bør tilbyde kunden, er loyalitetspoint, restaurant og transport til og fra lufthavnen og lokale attraktioner.

LÆS OGSÅ:

Her skal du bo i Kharkiv og Lviv

Og det kan betale sig for hotellerne at lytte efter. For hele 54 procent af de adspurgte fortalte, at de havde afbestilt en reservation, fordi de fandt bedre faciliteter på et andet sted i nærheden.

LÆS OGSÅ:

Her er Europas hurtigst voksende turistdestinationer

Så kan hotelejerne bedre lade hånt om andre ting. For de ting, som undersøgelsdeltagerne angav som mindst vigtige, tæller i nævnte rækkefølge sengeredning, at kæledyr er tilladt, at der er et spaområde, mulighed for at arrangere ture samt room service.

LÆS OGSÅ:

Fem ting du ikke skal gøre på hotellet

I øvrigt viste undersøgelsen, at 88 procent af de rejsende forventer, at den trådløse internetadgang er gratis, uanset om det er et dyrt sted eller ej. 65 procent havde brugt WiFi i hotellets lobby eller fællesareal frem for at betale for det på værelset.

LÆS OGSÅ:

TripAdvisor påvirker chartergæster