Tag børnene med på krydstogt

Familie-ferie til søs er en leg for både børn og forældre

Kaptajn Mickey Mouse byder børnene velkommen, når familien går om bord på Disney Cruises skibe. (Foto: Disney Cruises)
Kaptajn Mickey Mouse byder børnene velkommen, når familien går om bord på Disney Cruises skibe. (Foto: Disney Cruises)

Så bliver det bare ikke nemmere. Tag børnene med på krydstogt, og giv dem en uforglemmelig oplevelse, mens du samtidigt får masser af tid til at slappe af.

Adskillige rederier har skibe, der har familien i fokus. Og der er tænkt på alt: Fra aktiviteter til alle børnenes yndlingsretter.

– Næsten samtlige skibe er en fest for børn. Stort set alle skibe har jo pools og jacuzzis, og besætningen gør meget ud af at få børnene til at føle sig velkomne, siger Jesper Boas Schmidt, direktør og ejer af krydstogtselskabet Bella Vista.

Pressechef hos rejseselskabet Albatros Travel Steen Albrechtsen påpeger, at et krydstogt desuden også er velegnet, hvis tre generationer vil rejse sammen.

– Så kan både bedsteforældre, forældre og børnebørn nyde at være sammen på skibet, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Med ungerne på krydstogt

Du skal hverken tænke på madlavning, rengøring eller underholdning af børnene. Alt det klarer skibspersonalet.

Så er du på jagt efter ferie med børnene, hvor du ikke behøver at løfte en finger, så er et krydstogt lige noget for dig.

Her er tre bud på, hvilke rederier der er særdeles børnevenlige.

Disney Cruises

Der findes deciderede børnekrydstogter hos Disney Cruises, og her er der fuld fokus på underholdning for børnefamilien. Skibene er bygget med henblik på kun børn, men man skal virkelig være indstillet på at leve i et omsejlende Disneyland, når man går om bord.

Skibsfløjten spiller Disneymelodier ved afsejling ...

Læs mere på: disneycruise.disney.go.com

MSC Cruises

Rederiet MSC Cruises satser stort på familiemarkedet. Om bord på skibet er der arrangeret underholdende aktiviteter dedikeret til børn og unge fra ni morgen til ti aften.

Programmerne er inddelt, så de passer til børn i alle aldersgrupper, og arrangementerne breder sig fra fester over shows til sportsturneringer.

Om bord på skibet finder du desuden en række børnevenlige faciliteter såsom mini-bowlinghaller, legeområder og børnepools.

Læs mere på: msccruises.dk

Royal Caribbean

Royal Caribbean byder på masser af spændende aktiviteter og oplevelser for børn, der gør det nemt for forældrene at have børnene med på ferien.

Om bord på skibene er der et område, hvor forældrene har mulighed for at få passet børnene af uddannet personale. Børnepasningsområdet er udstyret med legepladser, der er udtænkt af hjernerne bag Fisher-Price og Crayola.

Derudover er der hver dag arrangementer dedikeret til poderne, så det er praktisk talt umuligt for børnene at komme til at kede sig.

Læs mere på: royalcaribbean.com