De lokale guider dig i ny rejse-app

Med applikationen Spotted By Locals får du de lokales guide til den by, du besøger

Træt af forældede storbyguides? Brug en, der hele tiden bliver opdateret af lokale. (Foto: Colourbox.com)
Træt af forældede storbyguides? Brug en, der hele tiden bliver opdateret af lokale. (Foto: Colourbox.com)

Man kan sige meget godt om verdens vel absolut stærkeste rejseguidebrand, Lonely Planet. Men bøgernes popularitet har sejret i en sådan grad og er blevet til rejsebibler for både rygsækrejsende og etablerede børnefamilier, så du bestemt ikke ankommer ensom til 'det lille listige sted' i hverken Bombay eller Buenos Aires.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rejs tilfældigt med ny app

Og byer i blandt andet Asien ændrer sig så hurtigt, at en to år gammel bog på mange punkter bliver ubrugelig, hvilket ifølge rejsebloggeren Jessica Marati blandt andet gør sig gældende i Cambodias hovedstad Phnom Penh.

LÆS OGSÅ:

Det gør flyveturen ikke så lidt bedre, hvis du sidder ved siden af en person, du kan holde ud at snakke med. (Foto: Colourbox.com) Rejsetips - 20. dec. 2011 - kl. 11:12 TV: Vælg den perfekte sidemand i flyet med Facebook

Hun hævder på Gadling.com, at halvdelen af de anbefalede restauranter ikke fandtes længere, og de billige overnatningssteder var ramt af 'Lonely Planet'-effekten, hvilket ifølge hende betød, at de var halvt så pæne og dobbelt så dyre, som i bogen.

LÆS OGSÅ:

Se også: 10 uundværlige apps til madører

I stedet anbefales sitet Spotted By Locals, der fungerer ganske anderledes, idet den indsamler rejseråd fra lokale beboere gennem blogs og city guides. Samt naturligvis den tilhørende nye smartphoneapplikation af samme navn.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er de bedste rejseapplikationer til mobilen

Se hvordan Spotted By Locals-applikationen fungerer.

0 kommentarer
Vis kommentarer