Annonce:
Annonce:

Uge fire er årets billigste rejseuge

Der er mange penge at spare på flyrejsen i den fjerde uge af 2012

Danskerfavoritten Berlin kan nås for blot 297 kroner i uge fire. (Foto: Colourbox.com)
Danskerfavoritten Berlin kan nås for blot 297 kroner i uge fire. (Foto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Ferie

Der er store udsving på flybilletpriserne alt efter, hvornår på året du vælger at rejse. For som i de fleste andre brancher gælder også her reglen om udbud og efterspørgsel.

Uge fire har i de foregående år været årets billigste rejseuge. Og sådan ser det da også i 2012, hvor billetpriserne rammer det laveste niveau siden samme afrejseuge for 12 måneder siden.

LÆS OGSÅ:

13 klassiske budgetfejl på ferien

Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex viser således, at de billigste flyrejser t/r fra København til 10 europæiske storbyer i perioden 23. - 29. januar gennemsnitligt koster 604 kroner. Det er ganske vist en stigning på 17 procent eller 89 kroner i forhold til samme uge sidste år, men det vurderes samtidig at blive årets billigste rejseuge.

LÆS OGSÅ:

Flyselskaber scorer kassen på gebyrer

Annonce:

Ud af 10 destinationer er prisen steget til seks destinationer, mens fire destinationer til gengæld har fået sænket prisen på flybilletten. Til Berlin t/r er billetprisen faldet med godt 10 procent til 297 kroner, mens det er muligt at nå London med easyJet billetter til 335 kroner, hvilket også er 10 procent billigere end afrejseuge fire i 2011.

En returbillet fra København til Prag er prismæssigt faldet med næsten 11 procent til 729 kroner, mens Wien topper listen med et prisfald på over 15 procent fra tidligere 890 kroner til 753 kroner i uge 4/2012.

LÆS OGSÅ:

Find den billigste flybillet med ny gebyrberegner

- Trods brændstoftillæg hos flere selskaber holder priserne til de europæiske storbyer sig stadig på et lavt niveau. Overkapacitet i markedet sammen med den øgede konkurrence er forbrugernes garanti for, at 2012 stadig vil byde på lave priser til mange attraktive europæiske storbyer, siger administrerende direktør Ole Stouby fra rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk, der udgiver Dansk Flyprisindex.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: