Annonce:
Annonce:

TV: Køb en yacht med egen garage

Men her vil 123 ynkelige Lotto-millioner ikke være til meget hjælp ...

Sovereign fra Gray Design er i en prisklasse, hvor kun meget få af planetens beboere kan være med. Men man har jo lov at drømme (Foto: Gray Design)
Sovereign fra Gray Design er i en prisklasse, hvor kun meget få af planetens beboere kan være med. Men man har jo lov at drømme (Foto: Gray Design)
Annonce:
Følg Ferie

Vi har tidligere skrevet om, hvordan du ville kunne erhverve dig den norskbyggede superyacht, PJ World Yacht, hvis du vandt 117 millioner kroner i onsdagens Lotto.

Nu er puljen forhøjet til 123 millioner kroner. Men selv om du i morgen skulle blive den mest svineheldige dansker af alle, så kommer du ikke i nærheden af at kunne købe Sovereign-superyachten fra Gray Design.

LÆS OGSÅ: Dansk superyacht med dansk lyd

Den koster nemlig svimlende 733 millioner kroner, hvilket gør, at der ikke er ret mange herhjemme, der overhovedet har råd til udbetalingen.

Gray Design har i dette tilfælde ladet sig inspirere af limousine-biler. Og en sådan er der naturligvis også plads til på yachten.

- Vi tænkte på, hvem der var den typiske person om bord på en af disse yachter og spurgte: 'Hvordan rejser de på land?' Well, i limousine, lyder det fra direktør i Gray Design, Edouard Gray.

Annonce:

LÆS OGSÅ: Yacht inspireret af tropiske fisk

Den matchende specialdesignede bil er et tilkøb, men uanset om den nye ejer ønsker en sådan eller ej, vil der være nok garageplads om bord på yachten tilat medbringe et par biler. Og naturligvis er der også plads til jetski og andet legetøj.

Produktionen vil gå i gang i de kommende måneder. Nu skal der så tales med forhåndskøbere, så særlige ønsker kan skræddersys allerede fra begyndelsen.

LÆS OGSÅ: Se de kongeliges superyachter

Blandt andet overvejes det at installere en golf-green med rigtigt græs - et område der ligeledes kan bruges til legeområde for køberens eventuelle hund.

Naturligvis er der både pool, helikopterlandingsplads, biograf, træningsrum, natklub og bibliotek. Og de ti gæstesuiter vil være designet af Armani.

LÆS OGSÅ: Hele Monaco på en yacht

Og så er kæmpen lynhurtig. Den kan sejle med op til 30 knob, hvilket gør den til den hurtigste 100-meter yacht nogensinde, lyder det fra Gray Design.

Se meget mere af yachten i videoen i artiklens top.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: