Få hver 11. hotelovernatning gratis

Kom sovende til rabat på hotelovernatning ved at bestille dem samme sted

Bestil 10 overnatninger og få den 11. gratis. (Foto: Colourbox.com)
Bestil 10 overnatninger og få den 11. gratis. (Foto: Colourbox.com)

Der er stor konkurrence om at tilbyde hotelovernatninger til rejselystne og for den sags skyld søvnige internetbrugere. Derfor håber giganten Hotels.com på mere loyalitet blandt kunderne ved at tilbyde dem en gratis overnatning på ét af hele 65.000 hoteller, hver gang de har booket 10 overnatninger på sitet.

LÆS OGSÅ: Sov i en sølvmine - 155 meter under jordens overflade

Loyalitetsprogrammet giver mulighed for at spare 10 overnatninger op på tværs af hotelkæder, selvstændige hoteller og Bed&Breakfasts og derefter indløse de 10 opsparede overnatninger til én ekstra overnatning.

- Seks ud af ti danskere bestiller deres hotel over nettet. Og for dem kan det nu for alvor betale sig at booke hotelophold på et og samme sted. Welcome RewardsTM er således et godt tilbud til rigtig mange af vores kunder, som ofte booker deres hoteller gennem os.

LÆS OGSÅ: Her er Nordens højeste hotel

- Nu kan de få en helt kontant gevinst ud af det, fordi de reelt får rabat, når de køber 10 overnatninger. Det er simpelt og helt uden en masse uigennemskuelige restriktioner, siger Nigel Pocklington, adm. direktør for Hotels.com, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Her er lortehotellet over dem alle

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere