TV: Lad dog være med at klippe tånegle i flyet

Virgin America har i selskabets fly introduceret en ny video, der skal få passagererne til at tage hensyn til hinanden. Se den her

Det burde ikke være nødvendigt at sige det. Men Virgin gør det alligevel. Klip ikke tånegle, mens du sidder i flysædet. (Vidcap)
Det burde ikke være nødvendigt at sige det. Men Virgin gør det alligevel. Klip ikke tånegle, mens du sidder i flysædet. (Vidcap)

For de fleste af os er det ikke nødvendigt at blive mindet om, hvordan man bør opføre sig i selskab med andre mennesker. Og i særdeleshed i fly, hvor mange rejsende er pakket tæt sammen i lang tid af gangen.

Men sæderne er (som de har været siden middelalderen) i forfald, og stadig flere har svært ved at overholde en række helt almindelige uskrevne regler for mellemmenneskelig adfærd.

Derfor har Virgin America set sig nødsaget til at give passagerne en lille reminder i form af en munter musikvideo, hvori de rejsende blandt andet opdrages til ikke at klippe tånegle i flysædet, råbe til personen to sæder til venstre for dig eller sparke til sædet foran dig.

Med temaet 'we’re all in this together' har flyselskabet siden sidste måned gjort flyveoplevelsen lidt bedre for ikke så få amerikanere og andet godtfolk.

Videoen kan ses ovenfor i artiklen. Det kan være nødvendigt at se den et par gange for at få alle høftlighedsdetaljerne med. Gør endelig det. Det vil glæde din kommende sidemand.

0 kommentarer
Vis kommentarer