Varmt vejr sender prisen på rejser i bund

Det lune danske sommervejr betyder, at rejsebureauerne har for mange rejser tilovers. Så tilbuddene er mange

Er du frisk og kan tage af sted på ferie i pinsen, er der mange penge at spare.

For under en tudse kan du få en uge i Bulgarien, på Mallorca, på Kreta eller i Tyrkiet. Og prisen indbefatter både flyrejse og hotel.

Hos Star Tour anslår man, at der er i hele branchen er mellem 12.000 og 14.000 tilbudsrejser - og det er det største rejseudslag i 10 år.

Årsagen til de mange rejser er det varme sommervejr, som Danmark har været svøbt ind i.

- Vi skal i hvert fald 10 år tilbage for at finde et tilsvarende rejseudsalg med så vanvittigt lave priser. Vi har rigtig mange fly i luften denne sommer. Selvom vi har solgt 8 ud af 10 sommerrejser, udgør resten altså mange pladser, siger salgsdirektør i Star Tour Stig Elling.

Og er man vaks ved havelågen - og kan få fri fra arbejdet eller skolen - kan man spare op til 60 procent på rejsen, hvis man kan tage af sted inden skolernes sommerferie.

Og der er mulighed for at finde billige rejser fra København, Billund, Aarhus og Aalborg til alle de mest populære sommerrejsemål.

- Med de priser, vi er nødt til at tilbyde nu, er en pakket charterferie faktisk langt billigere end de priser, vores venner hos lavpris flyselskaberne kan præstere, mener Stig Elling.

0 kommentarer
Vis kommentarer