Her finder du verdens største og mindste bryster

Ny undersøgelse viser, hvor du skal rejse hen, hvis du holder af enten store eller små bryster. Se verdensbabsekortet her

Rød betyder store bryster, grøn betyder små. (Screendump fra Targetmap)
Rød betyder store bryster, grøn betyder små. (Screendump fra Targetmap)

Svenske kvinder har større bryster end danske kvinder. Her til lands er gennemsnitsstørrelsen en D-skål, mens det hinsidan er normen med en D-skål plus.

Men danskerne overgår både kinesernes, nigerianernes og hviderussernes kvindelige vedhæng med op til flere skålstørrelser.

Det viser en oversigt over den gennemsnitlige størrelse på kvindebryster i en lang række lande over hele kloden. Targetmap har for overskuelighedens skyld inddelt verdenskortet i forskellige farvekoder, der angiver, hvor på skalaen et givent lands kvinder ligger.

Uanset om man - det være sig mand eller kvinde - foretrækker store eller små bryster, så er det i hvert fald muligt at se, hvor i verden der er flest af det ene eller det andet... øh, andre. Og det fremgår heller ikke, om de er naturlige eller ej. I så fald må man formode, at der findes lokale afstikkere såsom Miami Beach og Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Verdenskort over penisstørrelser

Og lad os lige for en god ordens skyld minde om, at de så ofte omtalte attributter ifølge Wikipedia kan beskrives som 'to fremhvælvinger på en kvindes overkrop som indeholder mælkekirtlerne, og som nyfødte børn kan die modermælk fra. Menneskets bryster er unikke blandt hunpattedyr i at de er synlige ikke bare under graviditet og amning, men gennem hele kvindens kønsmodne liv. Dette hænger sammen med at kvindens bryster ud over den primære mælkegivende funktion, har udviklet sig til også at være et sekundært kønskarakteristikum.'

'Sekundært'. Husk endelig det derude, kære mænd og kvinder. Det er jo bare bryster ...

Se bryst-verdenskortet her.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers