Kvinder på gratis ferie

I anledning af Mors Dag tilbyder giver dansk rejsebureau dig muligheden for at tage købe en billet og tage kvinden i dit liv med gratis

Mor og datter kan glæde hinanden med en billig tur sydpå. (Foto: Colourbox.com)
Mor og datter kan glæde hinanden med en billig tur sydpå. (Foto: Colourbox.com)

Naturligvis er det endnu et af de salgstrick, Star Tours Stig Elling er så ferm til. Men når det nu på én gang drejer sig om rejser og det smukke køn - to af de uden sammenligning mest fantastiske ting i verden - så donerer vi gerne lidt spalteplads.

Tilbuddet lyder således, at man kan invitere kvinden i sit liv - det være sig din kone, din mor, din datter eller din veninde - på en gratis ferie i sydens sol og varme.

Hver dag til og med Mors Dag sætter Star Tour 1.000 rejser til salg med to rejser for éns pris. I alt er der tale om 6.000 rejser.

LÆS OGSÅ: Vind blomster til Mors Dag

- Selvom solen skinner smukt over Dannevang, kender jeg ikke en eneste kvinde, der ikke ville elske at blive forkælet med en ferie væk fra daglige pligter og rutiner, af sted til afslapning, sikker varme og nye oplevelser, og jeg er overbevist om at vores Mors Dag tilbud slår alle andre gaveideer med flere længder, siger salgsdirektør Stig Elling.

De 6000 rejser gælder udvalgte afgange og hoteller i perioden 17/5 - 30/6 samt 7/8 - 25/8 til Sicilien, Alanya, Bodrum, Marmaris, Vestkreta, Kefalonia, Rhodos, Samos, Bulgarien, Cypern, Algarve, Gran Canaria og Mallorca - med andre ord, samtlige populære sommerrejsemål, hvor klimaet er behageligt og pladsen bedre i perioderne før og efter skolernes sommerferie.

Og efterspørgslen på flysæderne givetvis er mindre ...

0 kommentarer
Vis kommentarer