Annonce:
Annonce:

Engangs-string til rejsebrug

Undgå at vasketøjet hober sig op på rejsen. Både mænd og kvinder kan købe billigt engangs-undertøj

Nemt og bekvemt hvis du skal skifte trusser på et lufthavnstoilet og ikke lige har lyst til at lægge de brugte i håndtasken.
Nemt og bekvemt hvis du skal skifte trusser på et lufthavnstoilet og ikke lige har lyst til at lægge de brugte i håndtasken.
Annonce:
Følg Ferie

De står måske ikke i miljøvenlighedens tegn og er langt hen af vejen et produkt af vores brug og smid væk-kultur. Men ikke desto mindre er der enkelte fordele ved undertøj, der bare kan drønes i skraldespanden efter brug.

Det er ikke ligefrem noget ny idé, ligesom det jo i praksis altid er muligt at smide sit undertøj ud efter en enkelt dags brug. Men er det eksempelvis et par trusser fra Aubade, der har kostet på den øvre side af 800 kroner, så bliver det let en både dyr og dekadent fornøjelse.

Men er du ude at rejse og ønsker at minimere din bagage, synes det faktisk slet ikke så dumt - eller hvis du er kvinde og har haft et blodigt uheld.

De udsmidelige trusser giver dig næppe en følelse af eksklusivitet, men hele syv par g-strenge fra La Thong kan fås til 3,50 dollars (eksklusiv forsendelse). Og de er hverken lavet af plastic eller hessian. Ellers er der tre par fra MyTagalongs til 3 dollar og 3,50 dollar for fem par Le Brief.

Naturligvis er der også engangs-bikinier, der i parentes bemærket altså ikke opløses i saltvand.

Til herrerne er der også både boksershorts og speedos. Tre af førstnævnte kaldet El Boxer kan købes for 3,50, mens du for samme pris får fem par Yo! Brief.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: