Spar 25-30 procent på krydstogtsrejsen

Jo mere luksusriøs en tur, desto mere er der at spare - få gode råd til din tur her!

Nyd turen med en stor besparelse i bagagen.
Nyd turen med en stor besparelse i bagagen.

Hvis du er en af dem, der har penge at rejse på langtur for i øjeblikket, ja, så er der penge at spare, hvis du vælger at tage på krydstogt, især på de mere luksuriøse skibe.

- Nogle af de store operatører giver store rabatter i øjeblikket, og det betyder at man som kunde kan spare 25-30 procent på et krydstogt i forhold til sidste år – og nogle gange op til 68 procent af listeprisen, siger direktør Jesper Boas Smith fra Bella Vista Travel, der er specialister i krydstogtsrejser.

- Det er godt at være kunde i øjeblikket, mener han.

Tjek indholdet
Til gengæld skal man som kunde være god til at spørge ind til, hvad man får for pengene på et krydstogt, for her er der mange faldgruber, mener Jesper Boas Smith.

- Hvis man f.eks. ikke er på en ’all inclusive’-tur, ja, så betyder det, at man selv skal betale f.eks. øl og vin og drikkepenge. Og så skal der skrives under hver gang, man får serveret af en tjener. Og når man så forlader skibet efter turen, har man nemt en regning på 4-5.000 kr.

Forskel på service
Han råder til, at man forsøger at sikre sig, at man kommer med på den rigtige tur i forhold til, hvad man forventer.

Hvor lang tid ligger skibet i havn, hvor meget plads er der pr. passager, og hvor meget mandskab er der per passager, er nogle af de spørgsmål, man med fordel kan stille sin rejseudbyder.

- På de billigste krydstogter er der et besætningsmedlem til godt tre gæster, på de dyre er der næsten en mand per gæst, og det betyder utroligt meget for serviceoplevelsen, siger Jesper Boas Smith.

Han råder til, at man også forhører sig om, hvem de andre gæster er, så man ikke ender på en nudistcruise ved et tilfælde, eller som pensionist kommer af sted med et hold festglade unge amerikanere, der mest er til diskodasko.

1 af 2 Du får meget mere for pengene, hvis du tjekker dit krydstogt, inden du rejser. (Foto: AP)
2 af 2 Nyd turen med en stor besparelse i bagagen.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere