Fem skønne spa-krydstogter

Kombiner cruise med spa - og få den ultimative wellness-oplevelse

Det er ikke svært at forestille sig, hvor lækkert et ophold i spa-området på Queen Mary 2 er. (Foto: PA)
Det er ikke svært at forestille sig, hvor lækkert et ophold i spa-området på Queen Mary 2 er. (Foto: PA)

Forestil dig at flyde i et boblebad, mens du nipper til et glas champagne. Dine tanker kredser kun om, hvornår du vil have din næste ansigtsbehandling – og det hele foregår, mens du sejler rundt på verdenshavene ...

Adskillige krydstogtrederier har et væld af tilbud om bord på deres skibe til wellness-elskeren, og netop et krydstogt er helt ideelt, hvis du er på jagt efter den ultimative wellness-oplevelse.

LÆS OGSÅ: Wellness på havet

De fleste rederier bruger All Inclusive-konceptet, så du ikke skal bekymre dig om at røre en finger. Du har masser af tid til at sætte dig selv og din velvære i fokus.

Ekstra Bladet Ferie har fundet fem krydstogtskibe, der byder på nogle af de bedste spa-faciliteter i branchen.

2000 kvadratmeter spa

Med sine 2000 kvadratmeter føles spa-området på Queen Mary 2 som et landbaseret spa-resort. Anlægget er med sine gulv-til-loft-vinduer imponerende, og der findes ikke den spa-behandling, man ikke kan købe.

Skulle det være en A-shiatsu-massage, hvor terapeuten hænger fra loftet og bruger sine fødder, eller hvad med en behandling, der kurerer søsyge?

Der tilbydes naturligvis også et væld af de mere traditionelle behandlinger som ansigtsbehandlinger, manicure og hudpleje.

Læs mere på: cunard.co.uk

Til luksuselskeren

Rederiet Seabourn præsenterer med sine spa-områder på luksusskibene Seabourn Odyssey, Sojourn og Quest et helt fantastisk koncept.

Faciliteterne strækker sig over to dæk og har overraskende god plads i forhold til skibets størrelse, og her tilbydes alt fra kinesisk væg til finsk sauna.

En af favoritterne er den hydro-terapeutiske pool, en termisk suite og et afslapnings-rum med opvarmede liggestole.

Der er desuden et væld af de klassiske behandlinger og et utal af massagetilbud.

Læs mere på: seabourn.com

Spa med Feng Shui

Spa-områderne på Crystal Symphony og Serenity er designet med Feng Shui – en filosofi, hvor ideen er at skabe en beroligende atmosfære.

Her er luksuriøse flydesenge og private, overdækkede solterrasser. Behandlingerne strækker sig fra en salt- og ingefærscrub til massage og akupunktur.

Rederiet Crystal opererer med nogle af de mest luksuriøse skibe, hvor intet er overladt til tilfældighederne. F.eks. er omklædningsrummene udstyret med multihovedbrusere, Aveda-toiletartikler – og et minikøleskab fyldt med gratis vand.

Læs mere på: cruisecrystal.com

Alt hvad wellness-hjertet begærer

Måske har du lyst til at træne i fitnesscentret, måske vil du forkæle din hud med en skøn ansigtsbehandling, eller måske er du mere til en afslappende massage.

Uanset hvad, så finder du det om bord på Azamara Club Cruises-krydstogtskibe.

Spa-området er bemandet med professionelle kosmetologer og terapeuter, der står klar til at give dig alt fra saltbade, hydrolift ansigtsbehandlinger og hudpleje, der er tilpasset til både mænd og kvinder.

Læs mere på: azamaraclubcruises.com/

Spa og sund mad

Du kan virkelig få et spa-fokuseret getaway på skibene Celebrity Solstice, Equinox og Eclipse, hvor du kan spise, sove og slappe af.

Området hedder AquaSpa, og her er der mulighed for at spise sundt i de to restauranter, der er tilknyttet området.

AquaSpa byder på botox, en herre-barbershop, dampbad med tropisk regn samt opvarmede afslapningsstole.

Læs mere på: celebritycruises.com