Brug Facebook som rejsenetværk

Udnyt dine venners venner i ny applikation og få gode tip og måske selskab på ferier over hele verden

Måske er denne gamle tøs på Facebook. Og hun bør om nogen have det store overblik over New York ... (Foto: Colourbox.com)
Måske er denne gamle tøs på Facebook. Og hun bør om nogen have det store overblik over New York ... (Foto: Colourbox.com)

Verdens mest omfattende rejsesite med brugernes egne bedømmelser af restauranter, hoteller og seværdigheder hedder TripAdvisor. Her har millioner af rejsende fra hele verden uddelt røde roser og spildt galde i en grad, så det kan gøre forskellen på liv og død for en restauratør eller en hotelejer.

Men undersøgelser viser, at vi mennesker er mest tilbøjelige til at tage imod gode råd fra folk, vi kender og stoler på. Og en del af disse er du sandsynligvis Facebookvenner med.

Måske agter du snart at rejse til New York og ønsker gode tip til Manhattan. Men mens du givetvis kan få råd fra mange, der har besøgt byen, hvem vil så have flere guldkorn på hånden end en person, der rent faktisk bor i New York?

Sådan en har du måske ikke på din venneliste. Men det er der med stor sandsynlighed på en af dine venners vennelister.

Og det er netop det, Twigmore benytter sig af.

LÆS OGSÅ: Del ikke dine rejseplaner på Facebook

Facebook-applikationen viser nemlig, hvor dine venner OG dine venners venner bor i verden. Og har man meldt sig til denne applikation, har man også indirekte sagt ja til at give folk gode råd til, hvad man skal foretage sig i netop deres by.

- Vi vil gøre folk og ikke steder til hjertet i det at rejse, siger ophavsmand og direktør i Twigmore, Stephen Smyth.

LÆS OGSÅ: Vis udenlandske turister dit Danmark

Hvis du for eksempel planlægger en tur til Berlin, så ser du for eksempel, at en af dine venners venner bor der. Og hvis nu vedkommende er interesseret i livemusik, så har han eller hun givetvis nogle gode spillesteder på hånden. Og hvem ved, om I kan gå til en koncert sammen?

Læs mere om Twigmore og meld dig til her.