Annonce:
Annonce:

Vi skal blive længere i Thailand

Det tager kun to uger. Men de thailandske myndigheder vil så gerne have, at vi bliver lidt længere

Thailand er for mange danskere et rigtigt paradis med lækre strande, velduftende mad og søde mennesker. (Foto: Colourbox.com)
Thailand er for mange danskere et rigtigt paradis med lækre strande, velduftende mad og søde mennesker. (Foto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Ferie

Thailand er en særdeles populær destination blandt danske og skandinaviske turister i det hele taget. Vi bliver lokket af den gode mad, de skønne strande og den smilende og venlige lokalbefolkning.

Men vi bliver alt for kort tid i landet, mener de thailandske myndigheder, som nu vil forsøge at få os til at blive lidt længere. Altså hellere fire eller fem uger i stedet for blot to.

Lokker med skønhedsoperationer
Men vil blandt andet vil man lokke med kulturoplevelser i Trang-området og 'medicinsk turisme', hvilket for eksempel dækker over skønhedsoperationer og tandlægebesøg i Krabi og Ranong-området.

LÆSERREJSE: Et sandt paradis

Og måske får de held med projektet. For i 2010 tog ca. 150.500 danskere til Thailand. Det er cirka 5.500 flere end året før og en stigning på cirka 3,8 procent.

Annonce:

- Phuket er fortsat den helt store magnet, men stadig flere finder vej til mere rolige områder som Khao Lak, Koh Lanta og de små øer i Andamanhavet, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies, der sender danskere til Phuket fra både København, Billund og Aalborg.

LÆS OGSÅ: Hurra for Hua Hin - lige til at spise

Oversvømmelser primært i nord
Det er dog næppe gået mange næsen forbi, at Thailand i disse uger har været hærget af oversvømmelser massiv regn og oversvømmelser.

LÆS OGSÅ: Ti gode råd til at ligne et fjols i Thailand

Men det får ikke betydning for størstedelen af de danske turister i landet. For tilstandene er ganske normale på Phuket og i Sydthailand generelt, hvor vejret arter sig helt normalt i forhold til, at det er sidst på regntiden i landet.

LÆS OGSÅ: I hvilket land får du den bedste mad?

- Det er vigtigt for os at understrege, at der hvor 80 % af danskerne skal holde deres vinterferie i Thailand den kommende sæson, er der ingen problemer med oversvømmelser, og har ikke været det.

Annonce:

Jeg talte med vores personale på Phuket i går, og vejret er helt normalt for årstiden med sol, kraftige byger ind imellem og sol igen, oplyser Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: