Fri os fra unger på ferien - også vores egne

Børn ødelægger ferien, mener overraskende mange

Ikke alle elsker børn - især når det ikke er deres egne. (Foto: Colourbox.com)
Ikke alle elsker børn - især når det ikke er deres egne. (Foto: Colourbox.com)

Vi gider ikke at blive forstyrret af børn på ferien. Og da slet ikke andres.

Sådan lyder konklusionen på en undersøgelse foretaget af det britiske rejseselskab Thompson Holidays, der derfor har taget konsekvensen og nu udbyder rejser udlukkende henvendt til par uden børn.

Hele 79 procent af de adspurgte angav ifølge Check-in.dk, at de følte sig generet af andre folk børn i løbet af ferien.

39 procent sagde ja til, at andre folks børn kunne være 'et helvede' på ferien, mens 31 procent havde oplevet, at uopdragne unger har ødelagt deres ferie.

Det kan være let at afskrive disse folk med en bemærkning om, at de ikke har noget forhold til virkelighedens verden, hvor det trods alt er vigtigt for artens overlevelse, at vi formerer os, og at vi kan omgås både store og små mennesker.

Vi kan ikke overskue vores egne børn
Men ikke desto mindre svarede skræmmende 40 procent af de adspurgte, at deres egne børn påvirkede ferieoplevelsen negativt.

Det er primært spisesituationer, der får de voksne op i det røde felt. Og mere end halvdelen svarede således, at børns opførsel og støjniveau i restauranter er generende.

Det er marginalt flere end de, der følte sig generet af støj, gråd og dårlig opførsel fra naboværelsets unger.

Thompson Couples sender de første gæster afsted i juni, og selskabet der er i samme koncern, TUI Travel, som danske Star Tour, er det første større rejseselskab, der tager konsekvensen af voksnes børnelede.

Der er i første omgang tale om 19 børnefri hoteller.

0 kommentarer
Vis kommentarer