Er du bange for at flyve

En ny applikation til iphone skal hjælpe folk med komme af med deres flyskræk

Richard Bransom Og hans Virgin Airlines har netop lanceret en applikation til iphone for folk med flyskræk
Richard Bransom Og hans Virgin Airlines har netop lanceret en applikation til iphone for folk med flyskræk

Det er multiselskabet Virgin som i samarbejde med Softwarefirmaet Mental Workout, som har gjort det muligt for folk at fjerne sin flyskræk blot ved at trykke på en knap. Virgin Airline har i længere tid haft succes med deres flyskrækskursus Flying Without Fear. Her mener man at kunne kurere op til 98 procent af alle folk med flyskræk. Det er det kursus, man nå kan downloade på sin iphone.

- Vores første applikation vil udbrede fordelene ved vores succesfulde Flying Without Fear kursus til millioner af mennesker verden over, som er bange for at flyve. Denne teknologi kan bruges til at gøre deres liv bedre ved hjælp af mobilen, siger direktøren for Virgin Atlantic, Richard Branson, i en udtallelse.

Ifølge en talsmand for Mental Workout er det så mange som hver tredie voksne person på verdensplan, som er bage for at sætte sig i en flyvemaskine

Flying Without Fear applikationen har en introduktion med Richard Branson. Her gennemgår han blandt andet de mest stillede spørgsmål, diverse afspæningsøvelser og så lærer man, hvordan man benytter angst-knappen med akutte vejrtrækningsøvelser. Flying Without Fear til iphone koster 30 danske kroner på itunes.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere