14 dages luksusophold for tre dages pris

Det er stor forskel på, hvor meget luksus du får for pengene i storbyer over hele verden. Se priseksempler her

Hvis du vil have luksus, men samtidig ikke vader i penge, så gør du klogt i at kigge mod Østeuropa. (Foto: Colourbox.com)
Hvis du vil have luksus, men samtidig ikke vader i penge, så gør du klogt i at kigge mod Østeuropa. (Foto: Colourbox.com)

Hvis du vil have luksus, når du skal bo på hotel, er det stor forskel på, hvad det koster i forskellige lande.

Således viser en undersøgelse foretaget af Hotels.com, at du får noget mere hotel for pengene, hvis du fravælger New York til fordel for Prag.

For mens den gennemsnitlige pris for en overnatning på en femstjernet hotel i byen, der aldrig sover ligger på 2.811 kroner, så koster det kun 995 kroner i byen ved Moldaus bredder.

En marrokansk madmor underviser turister i lokale retter. (Foto: Alain Pentucci) Udland Mad på marrokansk

Eller hvis du tager til Marrakesh er prisen blot 587 kroner per nat.

Det betyder, at du kan få 14 dages luksus i den vestmarokkanske by for samme pris, som du skulle betale for tre dages luksus i New York.

- Der er mange dejlige byer rundt omkring i verden, hvor det er muligt at finde favorable hotelpriser. Det ér og bliver dyrt at rejse på luksusferie i de store og kendte byer så som New York og L.A., hvor man knap nok få et 2-stjernet hotel for de samme penge, som to overnatninger på et 5-stjernet hotel i Warszawa koster.

Se også: Her er verdens ti bedste hoteller

- Så er man interesseret i luksus, uden at det skal koste en formue, er det en god idé at kigge efter byer som Budapest og Lissabon, siger David Bækholm fra Hotels.com.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.


0 kommentarer
Vis kommentarer