Fem fede festivaltelte

Trænger dit gamle algegrønne telt til en udskiftning?

Glastocows er vist tænkt til Glastonbury Festival, men det vil utvivlsomt fungere lige så godt i Roskilde eller Skanderborg.
Glastocows er vist tænkt til Glastonbury Festival, men det vil utvivlsomt fungere lige så godt i Roskilde eller Skanderborg.

Festivalsæsonen er så småt ved at nærme sig, og uanset om du skal til Roskilde, Skanderborg, Nibe eller Langeland, så er det vigtigt at have et komfortabelt sted at bo undervejs.

Så komfortabelt som et telt nu engang kan være.

Og hvis du samtidig ønsker at skille dig lidt ud - eller bare at være i stand til at genkende dit telt med 20 liter øl og 10 gram hash i kroppen - så kan det være en god idé at investere i noget særligt.

De følgende telte er således ikke billige, men du er i hvert fald garanteret både opmærksomhed og genkendelse.

Du er garanteret et smil fra de andre festivalgæster med denne søde sag, der hedder Glastocows og kan købes hos FieldCandy for den beskedne pris af 4.371 kroner.Find din indre hippie i VW Type 2-teltet, der er helt uden støjende boxermotor og kan købes hos firebox.com for 2615 kroner.Har du fået fråderen, bør nu nok tænke dig om en ekstra gang, før du kaster dig over What a Melon-teltet, der kan købes hos FieldCandy for 4.310 kroner.

Hvis I er nogle stykker, der bare ikke kan få nok af fællesskab og offentlig transport, så kan I jo deles om et London Underground Tube Tent, der kan købes hos Firebox.com for 17.400 kroner.

Frygter du mere end noget andet at ligge i en mudderpøl med gennemblødt tøj, taske og rygepapir, så er Tentsile Stingray løsningen. Det kan købes hos Tentsile.com for 7.800 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer