Her er toldfrit billigst

Toldfrit er ikke bare toldfrit – se prisforskelle på luften og lufthavnen her

Det kan godt betale sig at købe dufte og andre varer i luften - men tjek hjemmefra. at du kan få det og bestil det, så det ligger klar på dit flysæde. (Foto: Finn Frandsen)
Det kan godt betale sig at købe dufte og andre varer i luften - men tjek hjemmefra. at du kan få det og bestil det, så det ligger klar på dit flysæde. (Foto: Finn Frandsen)

Når vi er lufthavnen, skal vi altid lige runde Taxfree-butikkerne for at ose blandt alle de duftende herligheder. Vi dufter til en ny parfume og smører ansigtet ind i svimlende dyr dagcreme, vi ikke har råd til. Ifølge Hotels.com’s nye danske meningsmåling køber hver fjerde af os skønhedsprodukter, før vi går ombord på flyet. Men Taxfree-butikkerne i København og Billunds Lufthavn kan sjældent måle sig med flyselskabernes toldfri priser.

Besparelse i skyerne
I følge Thomas Cook Airlines, som blandt andet flyver for Spies, er Boss Nuit Eau de Parfume 50 ml. den bedst sælgende parfume blandt ferierende danskere, og det tror pokker, for der er 141 kroners forskel på prisen i deres charterfly, 409 kr., og i Matas, 550 kr. Desuden får man en gratis Boss bodylotion med i købet, hvis man køber parfumen i luften.

Læs også: Spar penge: Vi har byttet hus med succes

I Billund og Københavns lufthavne sparer du også penge ved at købe Boss Nuit i en taxfree shop, men her er prisen 432 kr. Og Holiday Taxfree, der kører det toldfrie salg på blandt andet SAS’ charterfly, skal have 419 kr. for samme parfume.

Du sparer en drink
Billigste sted at købe toldfrit er generelt i luften. Prisforskellen fra lufthavn til luft på klassikeren Daisy Eau de Toilette, 50 ml, af Marc Jacobs er sådan ca. en drink, hvis du rejser til den del af verden, hvor sprutten er billig:

Thomas Cook Airlines: 349 kr.

Holiday Taxfree: 359 kr.

Taxfree-butikkerne i Billund og København lufthavn: 382 kr.

Matas: 490 kr.

Læs også: Sådan får du gratis guidede ture i storbyerne

Solcreme med besparelser
I den billigere ende er der også forskel på lufthavnene og luftens priser. En duopakke Piz Buin In Sun, dels med en faktor 6, dels med en faktor 15, koster følgende:

Thomas Cook Airlines: 119 kr.

Billund og København lufthavne: 139 kr.

Matas: 170 kr.

De fleste charterselskaber har et meget større udvalg af toldfrie varer end for eksempel rutefly, men for at være sikker på, at du får det, du ønsker, skal du huske at bestille varerne hjemmefra, så får du dem udleveret, når du er ombord på flyet.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt