Sikker sol og varme i januar

Thailand, Mexico, Sri Lanka eller Bali. Du bestemmer

Thailand er en sikker vinder, når der er vinter. Skønne strande, smilende mennesker og lækker mad. (Foto: Colourbox.com)
Thailand er en sikker vinder, når der er vinter. Skønne strande, smilende mennesker og lækker mad. (Foto: Colourbox.com)

Vil du være HELT SIKKER på masser af sol og ikke mindst temperaturer på mere end 25 grader er det ikke nok at rejse til De Kanariske Øer eller Egypten om vinteren. Så er det godt at der findes mange gode alternativer. Vi har undersøgt priserne på rejser 5 populære oversøiske rejsemål.

Thailand
Vælger du en ferierejse til Thailand, står du overfor du overfor et svært valg, da det er svært at vælge mellem de mange forskellige paradisøer og paradisstrande. Når det valg er truffet, skal du til gengæld glæde dig til at besøge et dejligt land med en smilende befolkning, flot natur og mange flotte gyldne templer. Et andet af højdepunkterne ved et besøg i Thailand er den fantastiske thailandske kogekunst, men pas på med chilierne. Både luften og vandet har en temperatur på cirka 25 grader i januar på Koh Samui.

Få to ugers ferie inkl. fly og hotel fra kr. 7.649,-

Se også: Se verdens fedeste hotelpools

Mexico
Modsat hvad mange tror byder Mexico på mulighed for at få en lang række fantastiske rejseoplevelser og afslappende strandtimer. Landets caribiske kyst og øerne ud fra kysten lokker med palmefyldte hvide sandstrande, azurblåt vand og gode muligheder for snorkling og dykning. Vælger du at rejse lidt ind i landet kan du opleve fortidsminder fra de tidligere civilisationer: Mayaerne og Aztekerne. Sidst men ikke mindst så du ikke snyde dig selv for en ægte mexicansk Chili con carne og dertilhørende Tequila. Temperaturen på både luft og badevand ligger på godt cirka 25 grader.

Få to ugers ferie inkl. fly og hotel fra kr. 7.313,-

Se også: Top 10: Her er verdens bedste hoteller

Sri Lanka
Vælger du en ferie på Sri Lanka kommer til en utroligt afvekslende og frodig ø. Her kan du vandre i bjerge, smage på krydderier, spotte elefanter i junglen, besøge lokale templer, drikke den verdenskendte Ceylon te i dens hjemstavn og selvfølgelig slappe af på nogle af øens fantastiske sandstrande. Sri Lanka er også en stor kulinarisk oplevelse, så husk at smage på nogle af de mange skønne lokale retter. Du kan forvente 30 graders varme i luften og vand med cirka den samme temperatur.

Få to ugers ferie inkl. fly og hotel fra kr. 8.898,-

Se også: Her de de bedste steder at rejse til i 2013

Den Dominikanske Republik
Er du på udkig efter et palmekranset caribisk ferieparadis over 1000 kilometer hvide sandstrande er Den Dominikanske republik et godt valg. Nyd de lokale salsa og merengue-rytmer medens du slapper af fra liggestolen med udsigt til det dejlige azurblå caribiske hav eller tag et smut ind til landets karismatiske hovedstad Santo Domingo og tag en vandretur blandt kolonibygningerne og glem dig tilbage til Columbus tid. Temperaturen på øen i januar ligger på 25-30 grader og vandet er cirka 27 grader varmt.

Få to ugers ferie inkl. fly og hotel fra kr. 10.399,-

Se også: Sexede cigarer i Den Dominikanske Republik

Bali
Den skønne hinduistiske ø Bali er et af de steder, som alle bør besøge mindst engang i løbet af livet. Denne enestående ø byder på fantastiske naturoplevelser med sine risterasser og vulkaner, fantastiske strande og ikke mindst en befolkning med en venlighed, som kun opleves få andre steder jorden. Endvidere er det billigt at leve på Bali og temperaturen i januar er på cirka 30 grader og vandet er cirka 29 grader.

Få to ugers ferie inkl. fly og hotel fra kr. 11.398,-

Se også: Fire fede fif til Bali

Find selv flere billige rejser her.

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Christina Ehrenskjöld
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen