Her er den ultimative ferie for gamere

Mest for nørder: En fire måneder lang rejse beskrives som en 'gamernes pilgrimsrejse'

Der er ingen snakkepligt på rejsen. Mange gamere føler sig sandsynligvis tryggest i selskab med deres spildevices, der hjælper med at slå tiden ihjel om bord på flyet, toget eller bussen.
Der er ingen snakkepligt på rejsen. Mange gamere føler sig sandsynligvis tryggest i selskab med deres spildevices, der hjælper med at slå tiden ihjel om bord på flyet, toget eller bussen.

Den skal være for gamerne, hvad Caminoen er for de kristne.

Det pizzaspisende og coladrikkende folkefærd slipper dog for at vandre de mere end 800 kilometer gennem Nordspanien for at komme nærmere himmerige. De kan i stedet tilmelde sig ' Epic Gaming Adventure', der er en jordomrejse på fire måneder til en pris af cirka 50.000 kroner.

Se også: TV: Gå på cyberoplevelse i Danmark

For den pris bliver computerspillerne fragtet rundt til 13 steder i otte lande, der alle har det til fælles, at de har givet inspiration til et populært spil.

I Edinburgh besøger man således Rockstar North, der står bag Grand Theft Auto, Max Payne og Red Dead Redemption såvel som tidligere tiders klassiker Lemmings. Herefter går turen til Loading Bar i Soho i London, der er modelleret efter gamingcafeerene i Tokyo.Se også: Teenager hjælper dig med at finde vilde dyr

En lang flyrejse senere ankommer man til Phuket i Thailand, før rejsen går til Ko Tapu, hvor den veldrejede Lara Croft fra Tomb Raider Underworld har delt tæsk ud og løst gåder, og siden går rejsen til den sydkoreanske hovedstad Seoul. Her kan de rejsende se, hvordan professionelle gamere dyster på e-Sports Stadium.

Naturligvis skal man også til Tokyo. Det bliver til et besøg hos Konami, der blandt andet har udviklet Pro Evolution Soccer, ligesom gæster vil kunne besøge byens enorme gamingpaladser, der er kendt som Taito Stations.

Se også: Computerspil udstilles på verdens største museum

Så videre over Stillehavet til Los Angeles, hvor man ser steder, der har inspireret spil som Grand Theft Auto og L.A. Noire. Og naturligvis San Francisco-forstaden Santa Clare, hvor det legedarisk Pong blev skabt af Atari i 1970'erne.

I det nordsøstlige USA kommer man til New York, hvor man besøger landemærker, der blev udødeliggjort i Call of Duty: Modern Warfare 3, hvorefter rejsen går til Texas, hvor Red Dead Redemption og Gun blev skabt.

Se også: Mød computerspiller med årsløn på 13 mio. Mød computerspiller med årsløn på 13 mio.

Rejsen organiseres af Game Retail, der har ladet sig inspirerer af tilsvarende tv- og filmrejser, hvor folk er flokkedes til henholdsvis New Zealand og Alberquerque på grund af 'Ringenes Herre'-trilogien og serien 'Breaking Bad'.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere